Ünüvar vanwege blessure per direct terug bij Ajax

Naci Ünüvar keert per direct terug bij Ajax, zo meldt Ajax via de officiële website. Ünüvar werd door Ajax voor één seizoen verhuurd aan Trabzonspor, maar een blessure houdt Ünüvar in ieder geval de rest van dit seizoen aan de kant. Ajax en Trabzonspor hebben in onderling overleg besloten dat hij per direct terugkeert naar Amsterdam.

Het is niet bekend wat voor blessure Ünüvar heeft opgelopen in Turkije. De pas negentienjarige Ünüvar heeft nog een contract tot en met 30 juni 2026 bij Ajax.

Ünüvar speelde dit seizoen slechts acht wedstrijden en in totaal 258 minuten in de Turkse Süper Lig. Daarin gaf hij één assist en scoorde hij ook eenmaal namens Trabzonspor. Hij viel twee keer in bij Trabzonspor in de Europa League en speelde twee bekerwedstrijden waarin hij twee doelpunten scoorde.

Ünüvar speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij debuteerde in Ajax 1 tijdens het bekerduel met SV Spakenburg en Ünüvar scoorde ook direct tijdens zijn debuut. Hij speelde in totaal drie wedstrijden in Ajax 1. Daarnaast speelde hij 73 wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij 24 keer scoorde en goed was voor achttien assists.

Related posts