Live Ajax – FC Volendam: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – FC Volendam staat voor de 25ste keer op het programma. Ajax pakte negentien keer de overwinning terwijl  FC Volendam dat drie keer wist te doen. Dit seizoen won Ajax de uitwedstrijd in Volendam met 2-4. Tadic, Bassey, Brobbey en Klaassen waren toen verantwoordelijk voor de doelpunten.

Higler aangesteld als arbiter
Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Hij wordt in de Johan Cruijff Arena bijgestaan door assistenten Rens Bluemink en Yorick Weterings. Robin Gansner is de vierde official en Richard Martens is de VAR van dienst.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.