Lisandro Martínez rond transfer af en is definitief naar Man United

Lisandro Martínez heeft de door hem zo gewenste transfer naar Manchester United definitief binnen. United laat via de officiële kanalen weten dat de Argentijnse centrumverdediger na de medische check-up zijn handtekening heeft gezet onder een vijfjarige verbintenis op Old Trafford. Ajax ontvangt een vaste transfersom van 57,37 miljoen euro voor Martínez, die in Amsterdam nog drie seizoenen vastlag. Door diverse bonussen kan dat bedrag nog eens met tien miljoen euro oplopen. Ook Ajax maakt via de officiële website melding van de transfer.

Manchester United en Arsenal waren allebei in de race om Martínez vast te leggen, maar de laatste weken werd wel duidelijk dat alleen eerstgenoemde club een serieuze kans maaktee. Martínez, in 2019 voor zeven miljoen euro overgenomen van Defensa y Justicia, wilde namelijk maar wat graag herenigd worden met manager Erik ten Hag en drong er bij Ajax op aan om de onderhandelingen met United aan te gaan. De onderhandelingen hebben dus geresulteerd in een meerjarig contract bij de nummer zes in de Premier League van afgelopen seizoen.

Related posts