Italiaanse media: ‘Ajax bezig met terugkeer Suarez’; Schreuder weet van niks

In Italiaanse media wordt geschreven dat Ajax bezig is met een terugkeer van Luis Suárez. Alfred Schreuder zegt vooralsnog niets te weten van een eventuele komst van Luis Suárez bij Ajax. Schreuder krijgt van ESPN de vraag of Ajax mogelijk bezig is met de terugkeer van de Uruguyaan, maar Schreuder zegt daar niets over te weten. ‘Ik heb daar nooit iets over gehoord. Ik heb daar met niemand contact over gehad’, aldus Schreuder als hem wordt gevraagd naar de geruchten over Suárez. ‘Bij Ajax zijn we met iets bezig, maar over zijn naam heb ik nooit iets gehoord. Het is niet aan de orde.’

Suárez, die tussen 2007 en 2011 al bij Ajax speelde, is sinds zijn vertrek bij Atlético Madrid transfervrij. De spits gaf onlangs aan graag in Europa te willen blijven voetballen, maar vooralsnog is nog niets duidelijk over zijn toekomst.

Related posts