Prijsvraag: Win jij het Ajax kampioensuitshirt van dit seizoen? Laatste kans!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Het is de laatste kans om dit uitshirt te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op de volgende vraag: Wie is de Ajax-speler op de foto tijdens de kampioenswedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen? Lees hieronder hoe je mee kunt doen en vergeet vooral niet de maat en je gegevens door te geven!!

Als je het weet mail dan je antwoord naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar die dat fantastische shirt krijgt thuisgestuurd, aangeboden door Bouds-inn.nl Inzenden kan tot en met vrijdag  20 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! En o ja; vergeet niet de kindermaat van het shirt en je adres er bij te vermelden. Wel zo handig mocht jij de winnaar zijn!

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Win dus voor jezelf of je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje dat originele Ajax uit-shirt! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Nu de gehele Ajax collectie bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting via de kortingscode ajax50

Related posts