Zes Ajacieden in definitieve Oranje selectie Van Gaal

Louis van Gaal heeft zes Ajacieden opgenomen in zijn definitieve Oranje selectie. Devyne Rensch maakt zijn debuut in de Oranje selectie.  Daley Blind, Jurriën Timber, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Steven Bergwijn zijn de andere Ajacieden. 

Van die 25-koppige voorselectie zijn Ajax-keeper Remko Pasveer en Manchester United-middenvelder Donny van de Beek afgevallen. Dumfries en Bergwijn (die juist niet bij die voorlopige groep zaten) zijn er wél bij, terwijl er met Malacia en Rensch twee nieuwkomers zijn geselecteerd.

VOLLEDIGE SELECTIE ORANJE:
Keepers: Justin Bijlow (Feyenoord), Joël Drommel (PSV), Tim Krul (Norwich City).

Verdedigers: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Matthijs de Ligt (Juventus), Tyrell Malacia (Feyenoord), Devyne Rensch (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Stefan de Vrij (Internazionale).

Middenvelders: Ryan Gravenberch (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Guus Til (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain).

Aanvallers: Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Steven Berghuis (Ajax), Memphis Depay (Barcelona), Cody Gakpo (PSV), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).

Related posts