Ajax en Adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

De geruchten waren sterk aanwezig en onlangs wist Footy Headlines al te melden dat het oude logo dit seizoen zou terugkeren op het nieuwe thuisshirt van Ajax. Vandaag maakt onze club het officieel bekend en naast het historische logo is ook eenmalig de kleur rood aangepast en de rode baan smaller gemaakt, om de directe verwijzing naar shirts uit het verleden van Ajax te voltooien. Net als bij sommige eerdere shirts, is het Ajax-logo deels op de rode baan en deels op de witte baan geplaatst. Passend bij het klassieke thema zal er tijdens nationale wedstrijden enkel met rugnummer gespeeld worden, niet met spelersnaam. In Europese wedstrijden zal er wel met complete rugbedrukking gespeeld worden, conform richtlijnen van UEFA.

Related posts