Ajax wil megatalent Rayane Bounida (15) wegkapen bij Anderlecht

Ajax heeft goede hoop Manchester City en Paris Saint-Germain af te troeven in de strijd om het Belgisch-Marokkaanse megatalent Rayane Bounida (15), zo melden diverse Belgische media en De Telegraaf vandaag. De technisch begaafde middenvelder van Anderlecht, die een hit is op Instagram en YouTube, werd deze week in het bijzijn van zijn familie en Mo Nouri, de broer van Abdelhak Nouri, rondgeleid op sportpark De Toekomst en in de Johan Cruijff ArenA.

Begin maart werd Bounida 15, waardoor hij een profcontract kan tekenen bij Anderlecht. Dat deed hij evenwel (nog?) niet waardoor Ajax hem voor een opleidingsvergoeding kan overnemen. Ajax probeert Bounida ervan te overtuigen dat Ajax de ideale tussenstap naar de Europese top is. Bounida heeft zelfs een deal met sportgigant Nike, dat gelooft dat hij een wereldster kan worden.

 

Related posts