Ajax boekt in besloten oefenduel overwinning op FC Utrecht

Ajax heeft deze woensdagmiddag tijdens een besloten oefenduel met 2-1 gewonnen van FC Utrecht. Ajax kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Kian Fitz-Jim en Oussama Idrissi (foto). Daarmee maakten beide spelers hun eerste doelpunt in het shirt van Ajax. Vlak voor de rust wist FC Utrecht via Sylian Mokono nog iets terug te doen.

Ajax en FC Utrecht treffen elkaar ook nog in competiteverband. Het is nog onbekend wanneer dit eerder afgelaste wedstrijd tussen beide clubs wordt ingehaald. 21 april wordt genoemd als mogelijkedatum afhankelijk van de prestaties van Ajax in de Europa League.

Ajax – FC Utrecht 2-1 (2-1)
9. Kian Fitz-Jim 1-0
40. Oussama Idrissi 2-0
44. Sylian Mokono 2-1

Opstelling Ajax:
Raatsie; Klaiber, Rensch (46. Kasanwirjo), Martinez (83. Musampa), Baas; Regeer, Taylor, Fitz-Jim (66. Quinten Timber); Neres (83. Ünüvar), Hansen (23. Martha), Idrissi.

Opstelling FC Utrecht:
Nijhuis (46. De Keijzer); Mokono (68. Van der Kust), Bergström, Van der Maarel (76. Kluivert), Troupée; Van den Berg, Emanuelson (76. Lottin), Velanas; Mallahi (59. Balk), Hilterman (59. Dalmau), Elia (46. Sylla).

Related posts