Opstellingen Young Boys – Ajax

Vanavond de returnwedstrijd tegen de Young Boys in het Wankdorf stadion op de 121ste verjaardag van Ajax. De thuiswedstrijd was een lust voor het oog dus wordt het vandaag tijd om de Zwitsers nogmaals een lesje voetbal te geven. Erik ten Hag houdt nog even een slag om de arm: ‘Iedere wedstrijd begint weer op 0-0. Young Boys is gewoon een heel goed team. Vorige week hebben we een goede wedstrijd op de mat gelegd. Dat moeten we nu weer doen’.  Bobby Madden is de scheidsrechter van dienst de wedstrijd begint om 21:00 uur.

Opstelling Young Boys: Faivre; Hefti, Camara, Lustenberger, Lefort, Fassnacht, Lauper, Aebischer, Sulejmani, Elia, Nsame

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Edson Alvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Dusan Tadic, David Neres

Related posts