Gerucht: ‘Ajax komt in zoektocht naar nieuwe doelman uit in Brazilië’

Een gerucht in de Braziliaanse media weet ons vandaag te vertellen dat Ajax in de zoektocht naar een nieuwe doelman is uitgekomen in Brazilië. Volgens Gazete Esportiva zou Marc Overmars namelijk de zaakwaarnemers van João Paulo, de 25 jarige doelman van Santos, hebben benaderd maar de onderhandelingen zitten nog in een ‘pril’ stadium.

Volgens het medium hebben de zaakwaarnemers Santos op de hoogte gebracht van de interesse van Ajax al zou Overmars wel flink in de buidel moeten tasten want de doelman beschikt bij Sao Paulo nog over een contract tot 2025. Achter de schermen praat Ajax ook met Andre Onana over een nieuw contract. Onana is voor twaalf maanden geschorst maar Ajax en Onana gaan binnenkort in beroep bij het CAS om te pleiten voor strafvermindering. Momenteel is Maarten Stekelenburg de eerste doelman en zijn Scherpen en Kotarski zijn eventuele vervangers.

Related posts