Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-trainingsjack?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 12 februari j.l. Dit keer was wederom de vraag: Wie zijn de drie Ajacieden op onderstaande foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij Saskia Kroon uit Nuenen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Saskia met dat schitterende Ajax trainingsshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige Ajax uit- EN thuiscollectie 2020-2021
is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 40% korting als je de kortingscode AJAX40 gebruikt! Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Anthony Obodai
Daniel de Ridder
Mauro Rosales


Nu met 40% korting via de kortingscode AJAX40

 

Related posts