Mazraoui valt af voor uitduel met Lille OSC

Noussair Mazraoui mist aanstaande donderdag het uitduel in de Europa League tegen Lille OSC vanwege een blessure die hij heeft opgelopen tegen Heracles Almelo. De achttienjarige Devyne Rensch lijkt zijn logische vervanger te worden maar ook Sean Klaiber kan die rol invullen. Eerder was al bekend dat Ten Hag geen beroep kan doen op Andre Onana, Sebastien Haller en Ryan Gravenberch. Laatstgenoemde is er niet bij door een schorsing, die hij meeneemt uit de Champions League-groepsfase. Lille OSC en Ajax trappen donderdag om 21.00 uur af in het Stade Pierre-Mauroy.

De selectie: Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen, Dominik Kotarski, Perr Schuurs, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Sean Klaiber, Jurrien Timber, Devyne Rensch, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus, David Neres, Antony, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lassina Traoré, Oussama Idrissi, Brian Brobbey.

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Niet heel dramatisch tegen de snelle mannen van Lille, Mazra staat vaak te ver naar voren en loopt dan vaak achter de feiten aan waardoor het vaak gevaarlijk wordt over die kant.

    Rensch is een goede vervanger. Gooi hem maar in het diepe, daar staat Ajax voor !

Comments are closed.