Opstellingen Heracles – Ajax

De wedstrijd van vanavond begint gelukkig al om 18:45 uur zodat de dappere strijders nog voor de diepvrieskou onder de warme douche kunnen staan. Heracles zal proberen ons weer pijn te doen in het Stadion Erve Asito stadion, want dat hebben ze al eerder gedaan. We hebben een fitte selectie dus daar mag het niet aan gaan liggen. Erik ten Hag laat Davy Klaassen weer op 10 beginnen en dat lijkt toch de juiste plek voor hem. Jurriën Timber start ook weer in de basis naast Daley Blind en Noussair Mazraoui. Kevin Blom mag de beide teams arbitreren. 

Opstelling Heracles: Blaswich; Breukers, Pröpper, Rente, Quagliata; Schoofs, De la Torre, Bijleveld; Azzaoui, Vloet, Burgzorg

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Blind, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Neres, Haller, Tadic

Related posts