Mazraoui, Kudus én Neres kunnen spelen tegen PSV

Een flinke meevaller voor trainer Erik ten Hag want met het stevige programma van de aankomende weken kan Ten Hag weer beschikken over Noussair Mazraoui, Mohammed Kudus en David Neres. Mazraoui en Kudus kunnen aanstaande zondag aantreden tegen PSV en er is zeer goede hoop dat ook David Neres zondag kan spelen.

Neres viel tijdens de uitwedstrijd tegen Liverpool uit met een enkelblessure en die hield hem langer aan de kant dan verwacht. Neres was dinsdag nog niet aanwezig op het trainingsveld maar de verwachting is dat hij zondag inzetbaar is. Ook Mohammed Kudus is volledig hersteld van zijn knieblessure die hij in oktober opliep. Noussair Mazraoui heeft de groepstraining volledig hervat en is ook volledig fit verklaard. Ajax neemt het zondag in de thuiswedstrijd op tegen PSV en daarna volgt op donderdag de uitwedstrijd tegen FC Twente, op zondag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord en de woensdag daarop staat de bekerwedstrijd tegen AZ in Alkmaar op het programma.

Bron: De Telegraaf

Related posts

2 Comments

 1. EugAjax

  Nou dat wordt me een week. Maar goed dat de mannen mee kunnen doen. Ajax moet aankomende week/maand maar bewijzen dat ze te goed voor de Eredivisie zijn. Op dit moment zijn er flinke twijfels wat dat betreft.

  Wat een programma deze week
  Ajax – PSV
  FC Twente – Ajax
  Ajax – Feyenoord

  Met als toetje daarna
  2 keer AZ thuis !

  Een Ajax met zo een selectie en spelersbudget moet maar even 12 punten halen uit die 4 wedstrijden. Maar ik vrees dat je blij mag zijn met 7-9 punten…..heel blij

Comments are closed.