Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt dit weekend een uitwedstrijd en treft zaterdagavond om 18:45 uur FC Emmen.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
De wedstrijd FC Emmen – Ajax vond pas één keer eerder plaats en dat was twee seizoenen geleden, en dat resulteerde in een 2-5 overwinning voor Ajax. Vorig seizoen ging de wedstrijd in Emmen door het coronavirus niet door, maar in de Johan Cruijff Arena kreeg Emmen met 5-0 op de broek. FC Emmen vinden we momenteel terug op de 17e plaats met drie punten uit negen wedstrijden. Ajax is koploper met 24 punten uit negen wedstrijden.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Zuilen en Balder. Vierde official is Perez en Higler is aangesteld als VAR.

Ten Hag geeft aantal spelers rust
Ajax zal in Emmen een aantal speler rust geven met het oog op de wedstrijd tegen Liverpool van aanstaande dinsdag, zo weet althans het AD te melden. Noussair Mazraoui, Daley Blind, Dusan Tadic en David Neres komen waarschijnlijk niet in actie en worden vervangen door Sean Klaiber, Lisandro Martínez, Antony en Quincy Promes.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Sean Klaiber, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Zakaria Labyad, Ryan Gravenberch, Quincy Promes, Lassina Traoré, Antony

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts