Noa Lang lijkt op weg naar Club Brugge na uitblijven akkoord over contractverlenging

FC Twente polste onlangs bij Ajax of het Noa Lang wederom kon huren maar Ajax gaf aan de aanvaller niet kwijt te willen. Het lijkt er nu toch echter op dat Lang alsnog Ajax gaat verlaten. Club Brugge wordt nadrukkelijk genoemd, zo meldt Voetbal International. De kampioen van België heeft al langere tijd interesse in het talent en wil maandag de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller afronden. Club Brugge had al langere tijd, net als meerdere clubs uit binnen- en buitenland, concrete interesse in Lang. Het is nog onduidelijk of het om huur of koop gaat.

Waarschijnlijk zal het om verkoop gaan daar Lang nog slechts een contract bij Ajax heeft tot eind van dit lopende seizoen. Het besluit om Lang toch van de hand te doen zal waarschijnlijk samen hangen met het feit dat Ajax en de zaakwaarnemer er de afgelopen periode niet in slaagden tot een akkoord te komen over verlenging van het contract van Lang bij Ajax.

Lang is waarschijnlijk de laatste speler die Ajax deze transferperiode zal verlaten. Ondanks interesse van meerdere clubs wil Ajax Jurgen Ekkelenkamp niet laten vertrekken.

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Zonde van die speler. Noa Lang heeft het allemaal om een Ajax uitblinker te worden. Alleen iets te zelfverzekerd van zijn klasse. Als hij betere mentaliteit had dan was hij van grote klasse geworden.

    Gaat het ook niet redden bij Club tenzij kwartje eens gaat vallen bij hem

Comments are closed.