Van de Beek neemt afscheid: ‘Ajax zit diep in mijn hart’ (Incl video)

Donny van de Beek heeft vandaag officieel afscheid genomen van Ajax. De middenvelder was vandaag nog op de Toekomst aanwezig maar zal vanavond naar Manchester vliegen om daar aan te sluiten bij de selectie van Manchester United.

Sinds de winterstop werd de belangstelling van Manchester United hardnekkiger. De Engelse grootmacht wil een nieuwe succesvolle ploeg gaan bouwen en ziet daarin een belangrijke rol weggelegd voor Van de Beek. De middenvelder uit Nijkerkerveen kwam twaalf jaar geleden in de jeugdopleiding van Ajax terecht en ontwikkelde zich door tot een bepalende speler van het eerste elftal. Ook de F-side nam maandagavond op gepaste wijze afscheid van Donny en gaf hem een mooie erehaag na afloop van de interland tussen Nederland en Italië.

Wij van de redactie van AjaxFanzone.nl wensen Donny uiteraard ook heel veel succes met zijn overstap naar Manchester United.

Related posts