Ajax dankt Veltman met video; Transfer levert 1 miljoen op; Veltman kiest voor rugnummer 34

Joël Veltman geeft in een video op de website van Brighton & Hove Albion aan blij te zijn met zijn overstap naar de Engelse club. De verdediger vertrekt naar na negentien jaar bij Ajax en tekent bij de Engelse club een driejarig contract. De transfer levert Ajax een kleine miljoen euro op, zo weet The Athletic te melden. In Engeland gaat Veltman spelen met rugnummer 34, als eerbetoon aan Abdelhak Nouri.

‘Ik heb gekozen voor 34, vanwege Appie Nouri’, vertelt Veltman voor de camera van Brighton & Hove Albion over zijn nieuwe rugnummer. ‘Iedereen weet wat er in Oostenrijk met hem is gebeurd, maar hij is een fantastische speler en een fantastisch mens. Hij was buiten het veld met iedereen bevriend. Dat is voor mij het belangrijkste en daarom heb ik ook voor dit rugnummer gekozen. Ik weet dat hij trots op mij zal zijn nu ik in de Premier League ga spelen. Hij had dit ook een goede stap voor mij gevonden, zeker weten.’

Ajax bedankt Veltman in mooie video; zie hieronder.

Related posts