There are no ads, please add some


FOX en Ziggo bereiken akkoord; FOX Sports 1 tot eind 2020 gratis voor Ziggo klanten

FOX Sports en Ziggo hebben na maandenlange onderhandelingen dan toch eindelijk de samenwerking verlengd, zo meldt zowel de voetbalzender als Ziggo. De sportzenders blijven daarmee beschikbaar voor klanten van Ziggo. Bovendien wordt FOX Sports 1 tot eind 2020 gratis beschikbaar gesteld aan alle klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standard abonnement. Met de deal wordt voorkomen dat de kanalen van FOX Sports op zwart gaan bij klanten van Ziggo.

Op de valreep is dus een deal gesloten waarbij FOX Sports tientallen miljoenen minder gaat ontvangen dan de zender in een eerder stadium eiste, zo weet De Telegraaf. De grootste winst is volgens de krant voor de vier miljoen huishoudens die wél bij Ziggo klant zijn en géén FOX Sports-abonnement hebben, aangezien zij niet worden geconfronteerd met een duurder abonnement.

De tv-zender meldt nu trots dat FOX Sports 1 vanaf 31 juli tot het einde van dit jaar gratis beschikbaar is voor bijna alle Ziggo-klanten. FOX Sports 1 is te zien op kanaal 421 voor Ziggo-klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standard abonnement. Dit is bijna negentig procent van alle Ziggo-klanten. “Hiermee willen we de clubs en de fans tegemoetkomen en er zo voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten van de Nederlandse competities wanneer deze starten”, aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo.

Gerelateerde posts