Veronica Inside: ‘Dest rond met FC Barcelona’

Een opmerkelijk bericht vandaag van Veronica Inside want men weet te melden dat Sergino Dest een akkoord zou hebben bereikt met FC Barcelona. Dest speelde al langer met een vertrekwens en Bayern München leek de nieuwe werkgever van de rechtsback  te worden. Echter zou Barcelona de club uit Duitsland hebben afgetroefd maar wil men dit nieuws nog niet naar buiten brengen vanwege de coronacrisis. Dest liet eerder al weten dat het zijn droom is om voor Barcelona te spelen. De laatste dagen dook Barcelona op als mogelijke nieuwe club voor Dest en de speler lijkt zo goed als rond is met de Catalanen. 

Update 13:00 uur: Zaakwaarnemer Dest: ‘Barcelona heeft zich niet bij mij gemeld en niet bij Ajax’

Joes Blakborn, zaakwaarnemer van Sergino Dest, heeft ook gereageerd op de berichtgeving van Veronica Inside en noemt het allemaal te voorbarig. ‘Er is geen concrete belangstelling. Barcelona heeft zich niet bij mij gemeld en niet bij Ajax. Barcelona heeft weleens geïnformeerd naar de situatie van Sergiño, maar dat was het’.

Bron: Veronica Inside

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is niet dat ik een voetbal talent geen andere (top) club gunt maar hijheeft nog geen broek versleten en weg gaat hij als dit allemaal waar is en we hebben voorbeelden ten overvloed dat deze jongen zomaar uit het zicht verdwijnt en bij een derderangs clubje zijn geld mag verdienen.

Comments are closed.