UEFA trakteert Ajax op geldboete

Ajax heeft vandaag een geldboete van de UEFA gekregen in verband met ongereldheden tijdens het duel met Getafe. Tijdens deze wedstrijd hebben supporters van Ajax stoeltjes vernield en spelers bekogeld, zo oordeelt de voetbalbond. Of er maar even 53.250 euro afgetikt kan worden en Ajax gaat deze kosten verhalen: ‘De verantwoordelijken zijn geïdentificeerd, Ajax zet de procedure in gang om de sancties op hen te verhalen’, zo meldt Ajax.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Daar gaan we weer maar ik kan het wel begrijpen dat er zo is gereageerd tijdens de wedstrijd wij houden van voetbal en die Spanjolen van winnen op wat voor manier dan ook en als er door de leiding niets aan gedaan wordt gaan er wel eens mensen door het lint . Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten.

Comments are closed.