Standbeeld Johan Cruijff wordt op 22 april onthuld

Het standbeeld van Johan Cruijff, dat door een inzamelactie van supporters mogelijk gemaakt is,  zal op 22 april onthuld worden en komt bij de hoofdingang te staan. Binnen drie maanden was het gelukt om het benodigde bedrag van 75.000 euro op te halen en daarop is beeldhouwer Hans Jouta aan de slag gegaan. Jouta is onder meer bekend van het standbeeld van Bobby Haarms. De Ajax Supporters Delegatie heeft het beeld al mogen bewonderen: ‘Wij hebben het beeld al mogen zien en het ziet er geweldig uit’. Jordi Cruijff laat weten er erg blij te mee zijn: ‘Wij hebben het beeld al mogen zien en het ziet er geweldig uit. Namens de familie wil ik dan ook alle supporters van Ajax bedanken die zich hebben ingezet en hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit mooie eerbetoon aan mijn vader.’

Related posts

2 Comments

Comments are closed.