There are no ads, please add some


Live Ajax – Getafe: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat donderdagavond de return tegen Getafe op het programma en zal er een 2-0 achterstand moeten worden weggewerkt om actief te blijven in Europa. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Promes terug in selectie, Mazraoui, Ziyech en Neres ontbreken
Quincy Promes is volledig hersteld van zijn blessure en maakt vanavond weer zijn opwachting in de selectie. Vorige week maakte hij al zijn rentree op het trainingsveld en de aanvaller trainde deze week ook al mee met de selectie, waardoor hij inzetbaar is tegen Getafe. Voor Mazraoui en Neres komt de wedstrijd nog te vroeg en zoals wij eerder al wisten te melden komt ook Hakim Ziyech niet in actie tegen de Spanjaarden.

Tasos Sidiropoulos aangesteld als arbiter
De Griek Tasos Sidiropoulos is door de UEFA aangesteld als arbiter en dat is geen onbekende voor met name AZ, die in het begin van dit seizoen te maken kreeg met de arbiter. Tijdens de wedstrijd tussen Royal Antwerp en AZ toonde hij maar liefst twee rode en elf gele kaarten. De Ajacieden zullen dus op hun hoede moeten zijn en zich niet weer in de verleiding moeten laten brengen door de ‘toneelspelers’ van Getafe.

Ten Hag hoopt op volle steun supporters
Erik ten Hag hoopt dat Ajax donderdagavond volop zal worden gesteund in de volle Johan Cruijff Arena. ‘De Europese avonden zijn speciaal, dan kan er een speciale vibe in het stadion komen. Als we er vol voor gaan, kan dat samen voor de ommekeer zorgen. Ik heb dat al heel vaak mogen beleven. Ik weet waar die wisselwerking toe kan leiden. Dan kunnen ze tot grote hoogten stijgen en kan de ploeg gaan vliegen’. Overigens hoeft Ten Hag zich over de steun van de supporters geen zorgen te maken, zie onderstaand statement van de F-side.

– Zodra de Spanjaarden het veld op lopen, moeten de tapas als dunne weer langs hun benen lopen. Te beginnen bij de warming-up. We roepen daarom iedereen op om vroeg het stadion binnen te gaan.

– Vanaf binnenkomst in het stadion tot einde wedstrijd moeten wij er alles aan doen. Keiharde support vanaf de tribunes.

– Heeft Getafe de bal? Dan zorgen wij dat ze hem weer inleveren!

– Is Ajax in de aanval? Dan zingen we net zo hard tot die bal tegen de touwen vliegt!

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

1 reactie

  1. Charka53

    Hoe we dit gaan recht trekken weet ik niet maar we hebben vaker voor onmogelijke klussen gestaan dus wie weet en laten ze zich maar niet gek maken door die gekken uit Spanje en gewoon voetballen daar zijn we goed in toch ? En de karten trekken de scheids zou dan eens goed naar getafe moeten kijken dan kan hij eens goed met kaarten smijten .
    succes iedereen

Reageren is niet mogelijk.