Live FC Utrecht – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 12:15 uur de uitwedstrijd tegen FC Utrecht al blijft het de vraag of deze wedstrijd zal worden gespeeld in verband met de te verwachten storm die zondag over Nederland zal razen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
FC Utrecht – Ajax staat voor de 49ste keer op het programma. Vorig seizoen won Ajax met 1-3 en dit seizoen was Ajax in de thuiswedstrijd met 4-0 te sterk. Vier jaar geleden won de thuisploeg voor het laatst van Ajax (1-0) en was Erik ten Hag nog trainer van de Domstedelingen.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Ruperti is vierde official en Blom zal zondag fungeren als VAR.

Blind keer terug in wedstrijdselectie
Ajax kent een overvolle ziekenboeg maar die heeft Daley Blind inmiddels verlaten. Blind die last had van een ontstoken hartspier heeft weer volledig meegetraind met de selectie en is fit bevonden. Ajax moet het zondag in Utrecht nog wel doen zonder Hakim Ziyech (kuit), Quincy Promes (hamstring), David Neres (knie), Joël Veltman (knie) en Zakaria Labyad (knie).

Schuurs en Traore in de basis
Erik ten Hag heeft afgelopen week flink moeten puzzelen en de verwachting is dat Perr Schuurs en Lassina Traore in de basis starten. Ryan Gravenbergh zal met Carel Eiting een controlerend blok vormen met Donny van de Beek als aanvallende middenvelder. Daley Blind lijkt het zondag nog met een invalbeurt te moeten doen.

Vermoedelijke opstelling
Andre Onana, Sergino Dest, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Ryan Gravenbergh, Carel Eiting, Dusan Tadic, Donny van de Beek, Ryan Babel, Lassina Traore

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts