Ajax heeft zelfs een ingooicoach meegenomen naar Qatar

Ajax is momenteel op trainingskamp in Qatar ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Ajax wil geen kans onbenut laten zich te verbeteren en zo is er dus zelfs ook een ingooicoach meegenomen naar het emiraat, zo meldt De Telegraaf. Thomas Grönnemark is een Deens voormalig atleet. Hij werkte in het verleden al in eigen land bij onder meer Viborg FF, FC Midtjylland en Silkeborg IF als ingooicoach. Sinds september 2018 is Grönnemark ook verbonden aan Liverpool.

Grönnemark die, met een inworpafstand van maar liefst 51,33 meter, wereldrecordhouder is nam volgens De Telegraaf deze maandagochtend een groot deel van de training voor zijn rekening. Quincy Promes, die in de laatste wedstrijden voor de winterstop ontbrak vanwege een blessure, trainde maandag weer volledig met de groep mee. Ook David Neres stond weer op het veld, maar trainde individueel. Ajax speelt in Qatar twee oefenwedstrijden: aankomende donderdag tegen KAS Eupen en zaterdag tegen Club Brugge.

Related posts