Ajax, Ten Hag en Ziyech vallen in de prijzen op Amsterdams sportgala

Ajax is flink in de prijzen gevallen bij het sportgala van Amsterdam. Erik ten Hag werd verkozen tot Coach van het Jaar, Hakim Ziyech mag zich Sportman van het Jaar noemen, terwijl Ajax is gekozen tot Sportploeg van het Jaar. Ajax, de trainer en speler Ziyech worden geprezen voor hun succesvolle seizoen, waarin de halve finale van de Champions League werd bereikt en ook de landstitel en de TOTO KNVB Beker werden gewonnen.

Ziyech troeft als Sportman van het Jaar de andere genomineerden voormalig ploegenoot Matthijs de Ligt en wielrenner Dylan Groenewegen af. Ten Hag troeft op zijn beurt Rick Mathijssen (hockey) en Brian Finnegan (honkbal af). Behalve Ajax waren ook Mannen Dubbelvier (roeien) en AH&BC Amsterdam (hockey) genomineerd als Sportploeg van het Jaar.

Related posts