Hattrick Siem de Jong in oefenduel achter gesloten deuren tegen Willem II

Ajax heeft woensdagmiddag op Sportpark De Toekomst in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren met 6-1 van Willem II gewonnen. Ajax speelde zonder de internationals. Siem de Jong was op dreef met drie treffers. Naast de hattrick van de aanvallende middenvelder was er ook een doelpunt van Zakaria Labyad te noteren. De overige doelpunten van Ajax kwamen op naam van Hassane Bandé en Damjan Dostanic. Paul Gladon zorgde vanaf de strafschopstip voor het enige doelpunt van de Tricolores.

Bij Ajax stond Klaas-Jan Huntelaar ook in de basis maar hij wist niet te scoren. Vanwege interlandverplichtingen ontbraken bij beide clubs de nodige spelers. De opstelling van Ajax was volstrekt anders in vergelijking met het treffen met Utrecht van zondag in de Johan Cruijff ArenA. Willem II-trainer Adrie Koster kon geen beroep doen op topscorer Vangelis Pavlidis en Ché Nunnely, die zondag in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen PSV beiden nog scoorde.

Opstelling Ajax: Varela, Van Gelderen, Solomons, Pierie, Kemper; Jensen, Labyad, Eiting; De Jong, Huntelaar, Bandé.

Opstelling Willem II: Strezos, Nieuwkoop, Van den Bogert, Van der Pol, Spijkers; Zuijderwijk, Quinones, Saddiki; Queiros, Kabangu, Gladon.

Related posts