De Mos veegt vloer aan met Rocchi: ‘Zijn allerlaatste wedstrijd op dit niveau’

Aad de Mos was dinsdagavond op uitnodiging van Ajax aanwezig op Stamford Bridge en het was een avond die de analist niet snel gaat vergeten, zo laat hij weten in gesprek met De Telegraaf. Volgens De Mos speelde Ajax weergaloos en krijgt scheidsrechter Gianluca Rocchi en cijfer 2, voor de moeite welteverstaan.

‘Het kan niet anders of dit is zijn allerlaatste wedstrijd op dit niveau want hij heeft Ajax zwaar benadeeld. Ik geef hem dan ook een 2 voor de moeite, zeiden de meesters en juffen vroeger dan bij ons op school. Samen met de VAR zaten ze verschrikkelijk fout. De VAR had zoals de regels voorschrijven na de overtreding van Blind moeten zeggen: we stoppen daar, bij twee keer geel. Dus geen penalty tegen en rood voor Veltman. Maar wat Rocchi deed is gewoonweg echt onacceptabel. Grote streep eronder en een kruis door de naam van Rocchi’. Over het optreden van Ajax had De Mos niks anders dan lof. ‘Dit had ik voor geen goud willen missen, was de allerbeste reclame voor het voetbal en krijg je als je twee ploegen vol klasbakken hebt die willen aanvallen. Het is niet normaal als je op Stamford Bridge vier keer weet te scoren en daarmee heeft Ajax het Nederlandse voetbal opnieuw een grote dienst bewezen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

3 Comments

  1. ajacied1982

    heel goed Aad.Hij zag wat die wou zien die pizzabakker.Waarom geen reacties meer van van al die zogenaamde Ajax supporters.Overal altijd op zitten zeiken.Als iemand een spelfoutje maakte.Kansloze lui.

Comments are closed.