Live PEC Zwolle – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint op vrijdag aan de twaalfde wedstrijd van het seizoen en dat is een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. PEC Zwolle – Ajax begint vrijdag om 20:00 uur.

Statisitieken
PEC Zwolle was in de Eredivisie twintig keer de gastheer van Ajax en dat leverde de Zwollenaren vier zeges op. Ajax trok elf keer aan het langste eind en vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 1-4 overwinning voor Ajax. Dit seizoen is Ajax nog ongeslagen en staat het inmiddels zes punten voor op AZ, PSV en Vitesse. PEC Zwolle verloor vier van de laatste vijf wedstrijden en staat op een dertiende plaats.

Kuipers fluit duel in Zwolle
Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd en zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Kooij is vierde official en Van Boekel zal fungeren als VAR.

Wedstrijd verplaatst naar vrijdag 1 november
Aanvankelijk stond PEC Zwolle – Ajax voor zaterdag 2 november op het programma, maar aangezien Ajax aanstaande dinsdag de uitwedstrijd in de Champions League speelt tegen Chelsea is de wedstrijd verplaatst naar de vrijdagavond.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts