Dest: ‘Maandag maak ik mijn keuze over interlandloopbaan bekend’

Maandag zal Sergiño Dest bekend maken of hij zijn interlands voor Nederland of de Verenigde Staten gaat spelen. Dat gaf de verdediger vlak na de wedstrijd tegen Feyenoord aan in gesprek met Telesport TV. “Ik ga het via Ajax bekend maken. Ajax.nl heeft gevraagd om het als eerste aan hun bekend te maken en dat heb ik ze beloofd. Dat ga je op hun site zien”, aldus Dest.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Telkens weer dat gelul waar ben je nu geboren waar leef je waar geniet je ,je opleidingen dan is de keuze toch niet zo moeilijk maar als je denkt dat je niet aan voetballen toe komt kies je voor een ander land dus kies dan maar voor dat andere land omdat je geduld moet opbrengen om een kans in Oranje te krijgen en dat hebben de jonkies niet meer.

Comments are closed.