Gametalk ADO – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. ADO – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

Statistieken
Ajax speelde in haar historie maar liefst 94 duels tegen ADO Den Haag. Daarvan won Ajax er 63. Ook dit seizoen zijn er wederom geen uitsupporters aanwezig bij deze wedstrijd en ook de directie van Ajax blijft zondag uit protest thuis. De supporters van ADO zijn het ook niet eens met het weren van uitsupporters en uit protest blijft een deel van het vak Midden-Noord leeg in de openingsfase van het duel. Vorig seizoen eindigde ADO – Ajax in 1-5.

Blom aangesteld als arbiter
Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen ADO Den Haag en Ajax. Blom zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bas van Dongen en Angelo Boonman. Richard Martens staat paraat als vierde official, terwijl Bas Nijhuis (VAR) en Michael Osseweijer (AVAR) in het ARAG KNVB Replay Center meekijken op de videoschermen.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts