Ajax opent met thuiswedstrijd tegen OSC Lille

Ajax werd donderdagavond bij de loting om de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Chelsea, Valencia en OSC Lille en enkele uren na de loting heeft de UEFA het speelschema bekendgemaakt. Ajax start op dinsdag 17 september met een thuiswedstrijd tegen OSC Lille en sluit de groepsfase af met een thuiswedstrijd tegen Valencia.

Trainer Erik ten Hag is content met de loting maar kan ik op dit moment niet exact de krachtsverhoudingen inschatten. ‘De intensiteit in de Premier League is zo hoog. Maar in Spanje kunnen ze goed voetballen en Lille eindigt ook gewoon als tweede in een fysiek heel sterke competitie. Wij zullen weer een heel goed toernooi moeten draaien om te overwinteren maar dan moeten we beter worden, maar ambitieus zijn we zeker. Echter reken ik ook weer op veel support van onze supporters want het zijn mooie affiches met nostalgische stadions’, aldus Ten Hag tegenover Ajax TV.

Speelschema van Ajax:

17 september
Ajax – Lille OSC

2 oktober
Valencia – Ajax

23 oktober
Ajax – Chelsea

5 november
Chelsea – Ajax

27 november
Lille OSC – Ajax

10 december
Ajax – Valencia

Bron: Ajax TV

Related posts

6 Comments

 1. BeukerAjax

  Deze direct pakken en starten met 3 belangrijke punten! Eerste klap is een daalder waard!

 2. Wenen 1995

  Thuis tegen de ploeg uit pot 4. Als je die niet wint, wordt het een lastig verhaal. Verwacht trouwens nog wel spectakel op de transfermarkt de komende dagen. Marc, verras ons in positieve zin!

  1. Finidi

   Weet niet meer in wat voor pot wij vorig jaar zaten maar toen kregen er ook een paar behoorlijk de deksel op hun neus dus, we zijn goed maar onderschatting ligt ook gauw op de loer en ik vind dat gevaarlijk hoor. Tuurlijk hebben we grote kansen maar ik denk dat tegenstanders dit seizoen wel iets anders tegen ons aankijken dan vorig jaar.

 3. Yor2002

  ??wou ik zo graag tickets bestellen voor ajax-chelsea is die wedstrijd natuurlijk precies op de enige datum dat ik niet kan??

 4. AJAXWZAWDB

  Ajax speelt altijd zeer sterke wedstrijden in eigen stadion. Gelijk 3 punten pakken wat BeukerAjax al zegt

Comments are closed.