Ajax wint met 2-1 van Basaksehir

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Oostenrijk met 2-1 gewonnen van het Turkse Basaksehir. Kasper Dolberg opende de score in het Oostenrijkse Bramberg na een vloeiende combinatie met Donny van de Beek. Halverwege de tweede helft werd het 2-0 door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar. Niet veel later werd het toch nog 2-1 door een doelpunt van Frei. Aanstaande donderdag speelt Ajax opnieuw een oefenwedstrijd op Oostenrijkse bodem en dan is het Engelse Watford de tegenstander.

Opstelling eerste helft: Varela, Blind, Schuurs, Veltman, Eiting, Marin, Dolberg, Tadic, Van de Beek, Dest, Promes

Opstelling tweede helft: Varela; Kristensen, Magallán, Pierie, J. Timber; Ekkelenkamp, De Wit, Schöne; Lang, Huntelaar Labyad

52 Comments

1. JohnDoe77

Blijft lastig kijken dit soort potjes met alle wisselingen. Zin in JC Schaal, weten wij ook een beetje wat we gaan krijgen dit seizoen!

1. Amoebe

Zal Dolberg nu zijn kans pakken en blijft hij nu scoren?

Ik hoop dat hij weer van die bijzondere momenten krijgt.

1. FrankiC

Ergerlijk. Als we het hebben over jeugd in de weg staan dan is dit hier het geval. Weg ermee.

2. Stimi

Keeper varela heeft ons op zeker geholpen. Wat me opviel is dat er geen rust is op het middenveld. Toch maar propper erbij halen

3. SanderD

Momenteel veel middelvelders die net tegen het eerste aan schuren (Lang, De Wit, Ekkelenkamp, Labyad, Eiting).

Ben echt benieuwd wie van deze gasten het gaat redden.

1. Prinsengracht

Eiting gaat zeker spelen. Labyad zeker niet. De Wit weinig. Ekkelenkamp meer.

2. Zlatan4ever

Labyad in ieder geval niet SanderD…..die heeft 45 minuten alles verkeerd gedaan…

1. FrankiC

Ik ben altijd bang dat ie per ongeluk een doelpunt maakt. Dat moeten we niet hebben.

4. a.p.

ik las net dat niet onze Klaas Jan het 2e doelpunt heeft gescoord maar het was een eigen doelpunt! maakt niet uit hoor!

Rot gewoon op. Mongool. Begrijp niet dat jij vrij toegang hebt tot internet. Je hoort gewoon opgesloten te worden en te blijven.

1. Rembrandt

Val jij lekker dood psychopaat. Net als alle andere psychopaten zou jij uit de maatschappij verwijderd moeten worden. Scheelt een hoop moorden en verkrachtingen. Help jezelf gewoon een handje. Niemand gaat jou missen. Niemand.

1. HURBIE

Niet steeds om hulp vragen aan Fred zlatan
            Net een kind die steeds roept mama mama

Hurbie, vriend ! Gaan we weer de confrontatie opzoeken ?
            Fred is de enige die malloten kan weren van dit forum.
            Voor jou word nog steeds een uitzondering gemaakt omdat ze je zo zielig vinden……
            Maar dat blijft ook niet eeuwig duren…?‍♂️

5. Defender96

Oke ik zal deze tyfus app verwijderen en iedereen in zijn waarde laten…. veel geluk met deze wolven club

1. vak411

geef anders de helft van je pillen aan AB.. 99% van de mensen hier ook heel tevreden….

6. Last nick (a.k.a. Ab)

Ik heb het merendeel vanuit mijn ooghoeken naar de wedstrijd gekeken. Na 20 minuten was het duidelijk waarom oefenwedstrijden zonder alle basisspelers niet leuk zijn om te kijken. Vooral achterhoede miste gif. Marin speelde veel te voorzichtig voor wat er van hem verwacht wordt. Kortom feitelijk gewoon tijdverspilling. Sorry, onmogelijk om positief te zijn. Leuk voor de trainer, niet voor de toeschouwer. Doei.

1. vak411

pffft last Nick.. AB het is duidelijk dat je uit je ooghoeken gekeken hebt. ik heb me altijd ingehouden maar wat een narcistische, betweterige oetlul ben jij.. .. en 99% van de lezers is het met me eens. maar goed. we wachten weer af op je domme commentaar.. en, ga je inde aanval of duik je in de slachtoffer rol? leuk.. ben zo benieuwd

7. Secondant

Volstrekt nutteloos om deze duels te volgen. Spelers op 50% conditie die in een troosteloze ambiance voor de katzekut spelen.

8. BoyVanAjax

In ieder geval fijn om te weten dat we een goede tweede keeper hebben. Varela kan echt wel keepen.

9. Slingertje.

De 1ste helft was goed maar van de verdediging in de 2e helft werd ik niet vrolijk.

1. FrankiC

Verschil tussen eerste en tweede garnituur is groot. Ik zag Schuurs en Dest heel aardig meedraaien in de eerst helft. Hoopvol en daarom wel nuttig.