There are no ads, please add some


Ajax en Juventus naderen akkoord, transfer De Ligt mogelijk vandaag rond

De transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus lijkt in de laatste fase te zijn beland. Daar waar de speler al eerder een akkoord bereikte met de club uit Turijn lijken nu ook Ajax en Juventus elkaar te vinden maar helemaal rond is het nog niet, zo weet Gianluca Di Marzio te melden. Intussen zou zaakwaarnemer Mino Raiola in Turijn zijn om de laatste plooien glad te strijken.

Ajax blijft vasthouden aan de vraagprijs van 75 miljoen en het lijkt er nu op dat Juventus een vaste transfersom van 67 miljoen wil betalen en dat het door een bonusconstructie zal oplopen tot 75 miljoen. Juventus heeft al eerder laten weten dat het De Ligt aanstaande zaterdag wil presenteren waardoor de speler niet op trainingskamp gaat met Ajax maar direct kan aansluiten bij Juventus dat een trip gaat maken naar Singapore. De Ligt en Juventus zijn al een tijdje akkoord over de persoonlijke voorwaarden. Volgens de berichten gaat de negentienjarige Ajax-captain in Italië een salaris van twaalf miljoen euro per seizoen verdienen.

Bron: Gianlucudimarzio

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Ajax 1

  Dit zat er natuurlijk aan te komen. Blijf het jammer vind dat de ligt weg gaat en dat het juventus wordt. Maar voor 67 tot 74 miljoen niet te houden en dan dus veel succes! Hopelijk over 7 jaar of zo weer bij ons te bewonderen na 1 kaar juve en 6 jaar barca.

  1. JohnDoe77

   Hopelijk snel weer een goede opvolger. Ik dacht dat Sanchez vorig seizoen al niet te vervangen was, maar Blind en De Ligt was top! Ben benieuwd naar komend seizoen.

 2. Amoebe

  Als het toch gaat gebeuren dan zo snel mogelijk.

  Daarna alle contracten in de kluis en rustig toe werken naar het nieuwe seizoen.

  Mocht het nu niet lukken dan moet matthijs nog maar een jaartje aanvoerder blijven van het grote ajax.

  1. HURBIE

   Gun hem deze transfer echt, maar die salarissen vind ik niet normaal
   1 miljoen pm waar is het eind💵💶💷

 3. Ajax 1

  Dit zat er natuurlijk aan te komen. Blijf het jammer vind dat de ligt weg gaat en dat het juventus wordt. Maar voor 67 tot 74 miljoen niet te houden en dan dus veel succes! Misschien nog clausule over meedelen in toekomstige transfer opnemen. Hopelijk over 7 jaar of zo weer bij ons te bewonderen na 1 jaar juve en 6 jaar barca.

  1. JohnDoe77

   Hij is pas 19, die gaat gewoon 10jr buitenland doen. Als hij het echt goed wil doen, blijft hij minimaal twee seizoenen in Italië. Daarna een basisplaats bij Barca zou heel gaaf zijn, vooral omdat Frenkie daar ook tien jaar zal spelen denk ik!

 4. Iceman

  Heel veel Succes De Ligt erg Jammer maar niks aan te doen. Bedankt voor de Top Jaren bij de mooiste Club van de wereld.

 5. Ralph

  De Ligt is helaas De Ligt niet meer door zijn zaakwaarnemer. En dat is jammer!

  1. Amoebe

   Waarom niet? Ik blijf het een sympathieke jongen vinden omdat hij niet gaat forceren.

   Dat riola er alles uithaalt is zijn werk maar blijkbaar dwingt hij Matthijs niet in de situstie van een ‘staking’.

  2. JohnDoe77

   Wat een onzin Ralph! Hij heeft zelf voor Raiola gekozen onlangs. En hij geeft ook zelf de voorkeur aan de poen van Juventus, dus waarom is hij niet meer “De Ligt”?

   1. Ralph

    De Ligt gaat volgens mij niet spelen bij zijn favorite club. Ik begrijp dat bijvoorbeeld Liverpool helemaal niet wil praten met z’n zaakwaarnemer.

  1. JohnDoe77

   Dat had Barca ook wel, maar Matthijs wilde meer salaris (Barca wilde rond de helft betalen, ex bonus) en betere garanties op speeltijd.

 6. Last nick (a.k.a. Ab)

  Volgens mij vinden mensen een zakje Engelse drop nog duurder.

 7. a.p.

  het moet nu maar eens gebeuren, voor mezelf heb ik al afscheid van hem genomen
  maar hij mag natuurlijk terugkomen na een.geslaagde carrière

Reageren is niet mogelijk.