There are no ads, please add some


De Telegraaf: ‘PSG maakt van komst De Ligt prestige zaak’

Matthijs de Ligt leek hard op weg naar Barcelona, maar volgens De Telegraaf is het niet uitgesloten dat de Oranje-international naar Paris Saint-Germain verkast. De krant schrijft deze woensdagochtend dat het voor PSG geen probleem is om de gewenste transfersom van 85 miljoen euro op tafel te leggen, terwijl Barcelona daar wel moeite mee heeft. ‘Ook de riante commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola zou geen probleem zijn’, aldus de ochtendkrant.

Het dagblad meldt dat de strijd om de aanvoerder van Ajax een ‘two-horse-race’ is tussen Barcelona en PSG. PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi zou er alles aan gelegen zijn om De Ligt naar Parijs te halen.

Men rekende er in het Parc des Princes eerder dit jaar nog op dat Frenkie de Jong zou worden aangetrokken, maar hij koos toen voor een overstap naar Barcelona. De baan van technisch directeur Antero Henrique zou op de tocht staan doordat hij er niet in slaagde De Jong aan te trekken. Al-Khelaïfi zou Henrique nu een ultimatum hebben gesteld en hem hebben verteld dat alleen het aantrekken van De Ligt zijn baan nog kan redden.

Gerelateerde posts

40 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Hoop voor De Ligt, dat hij kiest voor Barca. Mooiere club in een betere competitie. Maar rioolrat zal het wel weer anders zien, helaas.

  1. JohnDoe77

   Natuurlijk gaat Mathijs niet naar PSG. Sportief gezien kan hij dan net zo goed bij Ajax blijven; redelijk beperkte weerstand in de competitie. Lekker naar Barca en spelen met Frenkie.

   1. Litmanen

    Als je kijkt naar de transfer van Frenkie, dan begint dit aardig op een kopietje te lijken. Alleen had Frenkie een normale zaakwaarnemer.
    Het interesseert Raiola niets dat PSG een risico is voor de loopbaan van De Ligt.

 2. KBouter

  PSG lijkt me gelul dat de Ligt daar intresse in heeft. Die gasten winnen nooit wat en de Ligt wil prijzen winnen.

  Riaola zal dat wel willen maar de Ligt is ern verstandige jongen en doet wat hij wil en niet Riaola lijkt me.

  1. Momo71

   KBouter PSG wint alle prijzen in frankrijk dus ze winnen heus wel wat alleen in CL niet maar dat geld voor Barca(matig elftal,afhankelijk van Messi)ook laatste keer in 2015

    1. Momo71

     KBouter Stade Rennes heeft dit seizoen gewonnen.Jij hebt het erover dat ze nooit wat winnen: 16 prijzen van de 20 in afg 5 jaar🤔

     1. KBouter

      Dom gelul om de afgelopen 5 jaar erbij te halen. En de afgelopen 25 jaar? Hoevaak ik Ajax de afgelopen 5 jaar kampioen geworden?

      Dom slap gelul

     2. Bakkie

      Helemaal niet, KBouter. Momo71 komt met feiten, dus de enige die dom lult ben je zelf.

     3. KBouter

      Geeft nx Bakkie.. jij bent al net zo stom als een bak💩

      Dom gelul om te zeggen.. laatste 5 jaar! Kijk dan eens de laatste 20 jaar..of de lastste 50 jaar. Die domme psv supporters lullen net zo dom als jij en die andere zaadnek met te zeggen… dit is de beste club kijk maar de laatste 5 jaar!!

      Lastste 5 jaar is nergens een graadmeter.. simpele ziel

     4. WZA(b)WZDB

      Litmanen vindt het nog steeds een pré in het hier en nu dat Veltman jaren terug een goede EL finale heeft gespeeld.

     5. Momo71

      KBouter In frankrijk,Spanje,Duitsland,Italie,Portugal wel een graadmeter maar om jouw je zin te geven: afg seizoen 2 prijzen gehaald door PSG.Waarom zo agressief en gelijk schelden tering zeg wat een leven heb je als je niet normaal kan antwoorden.

     6. KBouter

      5 jaar is nergens ern geaadmeter.. als je zegt de afgelopen 25 x komen ze veel slechter uit de bus

     7. Prinsengracht

      PSG gaat ook de komende 5 jaar alles winnen in Frankrijk. Lijkt me een belangrijker criterium.

 3. a.p.

  niet doen De Ligt Barcelona is je 2e club en als dat niet doorgaat blijf dan nog maar een tijdje bij ons Aller Ajax

 4. Ajax 1

  Prestige strijd….mmm, klinkt alsof ze 120 mln gaan betalen. Voer de druk maar op op de kopers. De prijs is per vandaag weer gestegen.

 5. Yindi02

  Franse competitie niet aantrekkelijk voor een speler als Matthijs, dunkt mij. En dan ook nog in een team zitten samen met die circus acrobaat Neymar lijkt me helemaal niks. Tenzij je (financieel) snel wilt binnen lopen en het voetbal niet voorop stelt. Denk (hoop) dat hij dat niet ambieert.

 6. AJAXForever61

  Beetje ziek dit ! Heeft Matthijs ook nog beslissingsbevoegdheid of bepaald die rioolrat alles?

 7. Zlatan4ever

  PSG is echt geen stap vooruit voor Mathijs of het moet financieel zijn….
  Hopelijk kiest met verstand, dus
  Barca ! Zo veel beter voor zijn sportieve carriere

 8. Wenen 1995

  Mwa…. 3 jaar PSG en flink cashen…. is dan nog steeds nog maar begin 20 met nog een hele cariere voor zich…. nogmaals: De heer De Ligt heeft een luxe-probleem.

 9. Overdwars

  Als hij gaat lijkt het mij voor onze club het beste tot er zo hoog mogelijk bedrag betaald wordt, welke club dat dan ook is.

  1. Amoebe

   Nou ik zou het ook wel mooi vinden als hij naar een club gaat waar ik iets mee heb. Dan blijf je hem toch beter volgens én is het beter voor het nederlands elftal.

   Ik denk echter niet dat matthijs waarde aan mijn mening hecht 😔

 10. KBouter

  Aan de andere kant…. De Ligt gaat mijn cluppie verlaten en ik wens hem alle goeds, maar met mijn cluppie ga ik verder dus als PSG 20 mio meer betaald dan Barca.. dan hoop ik dat Ajax hem verkoopt naar de hoogste bieder, PSG dus. Sentimenten en gunfactoren tellen ff niet, de hoogste bieder betaald!

  1. Finidi

   Zo is dat, mij favoriet is ook barca na Ajax maar hoogste bod geldt en als ie toch gaat is liefde gauw over bij mij, gewoon onderste uit de kan halen.

  1. HURBIE

   Als hij dan echt bij een Europese TOPCLUB wil spelen, blijf dan gewoon bij AJAX

   1. Amoebe

    Diep in je hart weet jij ook wel dat je hier bull shit verkondigd 😉

 11. Donderbol

  De club die het meest voor hem betaald! Hij komt uiteindelijk toch wel bij barca!

 12. Charka53

  Matthijs is volgens een verstandige jongen en zal toch wel drie keer nadenken om alleen voor geld en de Franse competitie te kiezen.

 13. -buitenkantje rechts-

  Wel eens van onderhandelingen gehoord mannen? Je lekt hier en daar naar de nieuwshongerige pers dat clubs belangstelling hebben en probeert zo de prijs op te drijven.

 14. Mr Ajax

  Dit zijn belangrijke momenten zowel voor de ligt als voor het voetbal, want gaat het hier om het voetbal of om de centjes en de vergoeding van rioolrat

 15. ajacied078

  pff roddels roddels roddels. na de nations league zullen we het weten. hoop dat hij blijft. en als hij gaat dan hoop ik op bayern of real. een nederlandse speler die slaagt bij real zou wel keer mooi zijn. is niet vele gegeven.

 16. Iedereen heeft een mening

  Als Ajax het bedrag maar krijgt wat ze willen hebben. 😎😎

 17. SonnySilooy

  Als De Ligt verstandig was, dan was hij nooit in zee gegaan met Raiola.
  Verder eens met Kabouter.. De Ligt gaat ons cluppie verlaten, dus sentimenten en gunfactoren tellen ff niet.
  En Barca betaalt gewoon wat minder voor onze topper.
  Maar uiteraard wens ik De Ligt veel succes bij zijn toekomstige club.

 18. Bigboss

  Leuk voor ajac maar hoop dat hij de juiste keus maakt coor hem zelf. Dat is veel belangrijker

Reageren is niet mogelijk.