There are no ads, please add some


Overmars: ‘Ziyech vertrekt waarschijnlijk; Grote clubs hangen om hem heen’

Met 21 doelpunten en 24 assists in 49 officiële wedstrijden was Hakim Ziyech dit seizoen van grote waarde bij Ajax. Het is dan ook geen verrassing dat de grote clubs in de rij staan voor hem. n transfer kunnen maken. Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij wel rekening houdt met een vertrek van Ziyech. “Ziyech behouden? Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd.”

Ziyech zelf wil niet niet ingaan op een mogelijke transfer. “Het zal vanzelf bekend worden. Zodra het zo ver is, hoort iedereen het vanzelf”, aldus Ziyech in gesprek met VTBL. Hoe groot de kans is dat hij volgend seizoen nog bij Ajax speelt? “Daar ga ik niet op in”.

Gerelateerde posts

24 reacties

  1. FrankiC

   Ik deel jouw vrees @Mr Ajax, maar doordat bijv AS Roma niet doorpakte, wat ik ervan begrepen heb, is Ziyech én het dubbele waard én we hebben er een extra jaar erg veel plezier aan gehad. Zó moeten we er nu instaan met Donny….
   Ben wel benieuwd wat hem contractueel beloofd is.

  2. JohnDoe77

   Zou hem wel missen! Wat een verschil; begin van het jaar floten een paar mafkezen hem nog uit en de laatste maanden wordt hij -terecht- vol toegezongen!

   1. Ajax 1

    Er was meteen reactien op de fluitconcerten: dat werd overstemd door toejuichingen. De meeste supporters hebben altijd gezien dat ziyech top is.

 1. Melles19

  Ziyech heeft in zijn jaren bij Ajax enorme pieken en dalen gekent. Dit voornamelijk op het gebied van inzet en motivatie. Vandaar ook de onenigheid met supporters in het verleden.

  Echter dit seizoen heeft Ziyech enorme stappen gemaakt en zijn enorme klasse weten te combineren met hard werken. Hiermee heeft hij zich in mijn ogen bewezen als een absolute topspeler!!
  Zou jammer zijn als hij gaat, maar ook niet meer dan begrijpelijk. Heeft ons sportief gezien veel moois gebracht en hopelijk levert hij financieel nu ook 60-75 mln op

  1. Indojood

   Hij was al goed onder Bosz en alleen maar beter geworden. Gelul over diepe dalen. Mensen hebben schijnbaar moeite met zijn “karakter”. Ik vind hem heel eigenlijk heerlijk Amsterdams, recht voor zijn raap en geen bullshit.

   1. Melles19

    Verdedigend werk hoort erbij en dit was vaak toch ver te zoeken. Altijd een goede speler geweest, maar alleen dat is niet goed genoeg

    1. Ajax 1

     Niet eens melles, hij heeft altijd gewerkt. Leek zo ondat anderen verzaakten in mijn ogen. Hoop zo dat hij blijft maar zal dus wel niet….

   2. Zlatan4ever

    Indojood, Ziyech was van af het begin top ! Maar eerlijk is eerlijk hij had wel “maniertjes”……
    Nu is hij BAAS !

 2. Charka53

  Het is niet anders als je bij Ajax speelt en zeker in een seizoen als dit wordt je door iedereen in de gaten gehouden en het is voor ons jammer dat we veel goede spelers kwijt raken en voor de spelers is het mooi om naar een ander mooie club te kunnen om niet op de eerste plaats leuk te verdienen want als ze bij Ajax zo’n Salaris zouden krijgen bleven ze zeker wat langer, maar ja een andere competitie is ook aantrekkelijk en laten we wel zijn voor de financiële huishouding bij Ajax is het ook niet verkeerd .

  1. HDfan

   Normaal vertrekken er 1-2 sterkhouders dat wordt nu veel meer vrees ik😬

 3. Wenen 1995

  Beloofte maakt schuld…. jammer dat Ziyech waarschijnlijk vertrekt. Is erorm belangrijk voor Ajax en hem vervanger is echt een uitdaging. Hopelijk worden we positief verrast door Marin.

   1. Finidi

    Ja klopt denk ik,tenm ik zag die Ødegaard vanmorgen nog ff scoren op Fox,echt geen verkeerd voetballertje.

 4. wieiswie

  Heel jammer maar verdiend. Maar het is nog niet zover. Je weet maar nooit.

 5. Iedereen heeft een mening

  Nu 2 maanden speculeren wie er weg gaan en wie er komen. Worden weer zware tijden. 😎😎🤔🤔

 6. Bigboss

  Mooie vent met goede eigenwaarde waar hij niet van af stapt of zich gek laat maken

  Hoop dat je blijft maar gun je een geweldige transfer na moeilijke start

 7. a.p.

  Ik denk ook dat hij weggaat, ja het zou heel jammer zijn , ik heb dit jaar na een matig begin echt genoten van onze Hakim Zyech.

Reageren is niet mogelijk.