There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – FC Utrecht: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Kom op snuiters we moeten door, zou onze Bob ongetwijfeld hebben geroepen en we gaan ook door. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het programma en daar telt maar een ding en dat is winnen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – FC Utrecht begint zondag om 14:30 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

32 reacties

 1. FrankiC

  5-0 en ook nog met mooi voetbal en spelers waarvan je ziet dat ze kampioen willen worden en Advocaat die blij is dat het bij ‘maar 5-0’ gebleven is…..

 2. Indojood

  Ja! Heb er weer zin in. Onze helden naar #34 schreeuwen. Voor Appie en Jopie.

 3. Charka53

  Gewoon de neuzen weer deze kant op en Utrecht verslaan en natuurlijk zal het niet mee vallen en als ik advocaat mag geloven komt Utrecht met een gehavend team dus er op en er over .

 4. Wenen 1995

  Wij worden kampioen, voor mij geen discussie. Zondag kat in het bakkie: 4-0!

 5. Koning Haarms Wolfs

  Op naar titel 34! Pak Dickie’s boys, slacht woensdag die boeren af en zorg ervoor dat die Van Bommel huilend in elkaar stort. Helemaal niets in 040!

 6. AB

  Vooraf flinke donderspeech van Schreuder/ten Hag van nu of nooit. Zorg dat ze vol adrealine het veld opgaan zodat Utrecht zich al de pleuris schrikt voor dat de aftrap is geweest. Publiek ook vanaf start er vol opklappen. Orkaan van geluid moet er zijn.

  1. Ajax 1

   Niets donderspeech. Dat doe je als ze lamlendig geweest zijn, niet op dit moment. Duidelijk maken dat met nog twee overwinning de dubbel binnen is en dat ze dat zelf en wij als supporters dat verdienen. Met het stadion er vol achter mag dit geen probleem worden.

 7. Donderbol

  Gaat een mooie pot worden, hoop op een mooie 3-0 en een JC arena waar we trots op mogen zijn!

    1. Zlatan4ever

     4-1 natuurlijk Mr.Ajax.
     We laten geen spaan heel van Utreg 👊🏻😉

 8. a.p.

  we gaan met ons allen voor de winst, laat ons in de Arena juichen en springen en zingen.

 9. Iamsterdam2015

  Na een paar dagen mij akkelig te hebbem gevoeld stond ik vanmorgen op en wenste ik. Bijna dat het al zondagmiddag 14:30 was. Tijd om te stoppen met piepen, tijd om onze kop te schudden die verschrikkelijke smaak van die drol in je bek weg te spoelen en de laatste brok in je keel weg te kuchen. VLAMMEN en met z’n allen ons Ajax naar het kampioenschap te schreeuwen!! Ik ben er klaar voor, vakkie 420 ergens in het midden😉. KOM OP AJAX!!!!!!!

 10. Bert Betondorp

  Heel Amsterdam, nee, de hele provinie, nee, heel Nederland, wat zeg ik, heel Europa staat achter Ajax, misschien wel de hele wereld. In ieder geval dit Ajax
  Forum gelooft erin. Dus…het gaat gebeuren en niet meer zeuren. Ajax Kampioen

 11. Bigboss

  We moeten echt kampioen worden anders heem
  Mooi seizoen wat
  Over 10
  Jaar of na een jaar al niks meer betekend

 12. Forever nr14

  Kan niet wachten tot morgen, en die ellendige smaak in mn bek van afgelopen woensdag weg te kunnen spoelen met een mooie duidelijke overwinning, we moeten met zn allen van 14.30. Gaan staan en er weer een gedenkwaardige middag van maken op CL niveau, dan zullen onze toppers er alles aan doen om deze binnen te slepen, alleen al voor Jopie en Appie en om te laten zien dat ze onverstoorbaar zijn zodat die pisvlekken helemaal jankend het seizoen afsluiten.
  Laat zien dat wij Ajax zijn en wij de beste zijn vanaf minuut 1 met zn allen knalle morgen!!! Succes

 13. Yindi02

  Realiseert iemand zich ook dat dit zeker de laatste keer (voorlopig) is dat Frenkie voor Ajax in de JC Arena speelt? Dak moet er ook om die reden af. Laten we vanmiddag de namen scanderen, zo hard dat die gasten dat nooit meer vergeten.

 14. Prinsengracht

  Hoop dat de knop om is bij de spelers. Dan winnen ze vanmiddag. Zeker als, naar verwachting, de JC Arena weer als 1 man achter de ploeg staat.

Reageren is niet mogelijk.