There are no ads, please add some


Tadic: ‘Ik hoop dat ik kan blijven’

Dat er een aantal spelers zal gaan vertrekken bij Ajax lijkt onoverkomelijk. Of Dusan Tadic een van hen za;l zijn is nog de vraag. Tadic kan nog altijd niet met zekerheid zeggen dat hij ook volgend seizoen voor Ajax speelt. ‘Voetbal is onvoorspelbaar Je weet niet wat er gebeurt in het leven en in het voetbal. Je kunt zoiets nooit met zekerheid zeggen. Ik hoop dat ik kan blijven, maar laten het seizoen eerst sterk af maken en die titel veroveren. Aan het eind van het seizoen gaan we alles bespreken’, ‘ aldus Tadic tegenover Inside Ajax. 

De Serviër ziet ook dat hij onderdeel is van een geweldig team. ‘We hebben veel onderling contact. Ook dankzij de coaches en de directie. Zij stimuleren dat ook. Het is het grootste project. Overal in Europa zie je dat ze Ajax missen als een van de kanshebbers in de Champions League en dat ze onze manier van voetballen missen. Die positieve arrogantie, die stijl’, vervolgt Tadic. ‘Mensen missen dat totaalvoetbal. Ze missen de aanwezigheid van Ajax. Ajax hoort elk jaar in de Champions League en hoort elk jaar de kampioen van Nederland te worden. Je moet zorgen dat je dominant blijft.’

Ondanks dat het vertrek van een aantal spelers niet te voorkomen zal zijn is het volgens Tadic belangrijk dat Ajax in staat blijft een bepaald niveau te halen. ‘Dat is belangrijk, omdat we nu met een sterk hebben met sterke persoonlijkheden. Maar in het voetbal is het normaal dat sommige spelers vertrekken en andere blijven. Je moet er goede mensen voor in de plaats krijgen. Daarom zeg ik dat je een bepaalde standaard moet aanhouden. Ajax verdient het.’

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. AJAXWZAWDB

  Tuurlijk kan tadic blijven,het is aan hem om de handtekening te zetten

  1. FrankiC

   Waar heeft Tadic het over?
   Hij heeft toch gewoon nog een contract tot en met zomer 2022.

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat Tadic en Ziyech blijven.. Ik las dat Asscher een petitie is begonnen om Ziyech te laten blijven. Zijn eerste goede daad in het openbaar..

   1. Indojood

    Zo irritant, al die mensen hier die spelers, staf en directie hiervandaan aanspreken. 😆

 3. Bigboss

  Super probeer zo veel
  Mogelijk te blijven en dan volgens jaar de finale met goede vervangens
  V
  Die weg gaan zoals odegaard

 4. Zlatan4ever

  Tadic zegt niks onredelijks. Hij meent vast wel dat hij wil blijven.
  Maar in de voetbal-wereld gebeurt het nu eenmaal dat je
  “ an offer you can’t refuse “ krijgt…..met andere woorden een gigantische vooruitgang in je financiele middelen die je niet kan laten lopen.
  It’s all about the money these day’s 💸💰💵💶 tjing tjing…

 5. De Nees

  Hij zegt eigenlijk: niveau moet minstens gelijk blijven, mijn verblijf gaat afhangen welke spelers gehaald wordt.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Eens. Geef hem eens ongelijk. Als je volgend jaar met een krukkenteam moet spelen dat is verschrikkelijk, na dit jaar als deel te mogen zijn van een team als dit.

  1. De Nees

   Voor een heel groot deel denk ik, Tadic heeft vast al mooie aanbiedingen op zak dan moet het nieuwe Ajax hem genoeg vertrouwen geven dat het potten kan breken. En ik geef hem daar alle gelijk in.

   1. Finidi

    We zullen in September zien wie er uit zen nek staat te lullen, na zon europees seizoen kunnen ze natuurlijk stuk voor stuk ongeloofelijk cashen met zen allen dus hou maar rekening met het ergste dan kan het alleen maar meevallen!

 6. Bert Betondorp

  Natuurlijl is het belangrijk wie er blijft en wie niet.
  We gaan het zien!

 7. Bert62

  Gewoon Tadic en Ziyech een verbeterd contract aanbieden met een topsalaris wat ze niet kunnen weigeren.

Reageren is niet mogelijk.