There are no ads, please add some


‘Ajax op pole position voor Martinez’

Mike Verweij; journalistvan de Telegraaf, bevestigt vandaag in de ochtendkrant dat Ajax inderdaad een bod van zeven miljoen euro heeft neergelegd bij Defensa y Justicia voor Lisandro Martinez. ‘In Zuid-Amerika wordt Martinez omschreven als een betere versie van Nicolas Tagliafico. De linksbenige verdediger is technisch vaardig, heeft hetzelfde gif als zijn landgenoot bij Ajax en bestrijkt de hele vleugel’, aldus Verweij. Nu Tagliafico heeft aangegeven nog minimaal één jaar bij Ajax te blijven, zou Martinez bij een overstap de tijd krijgen om te acclimatiseren.

‘De linksback, die ook als linker centrale verdediger uit de voeten kan, staat welwillend tegenover een overstap naar Amsterdam’, aldus Verweij, die tot slot meldt dat Ajax niet de enige geïnteresseerde is. ‘Sinds Martinez in maart van dit jaar zijn debuut maakte in de nationale ploeg van Argentinië dingen meerdere Mexicaanse clubs én River Plate naar zijn handtekening. Volgens bronnen in Argentinië ligt Marc Overmars echter op pole position.’

Ødegaard
Als Hakim Ziyech of een andere aanvaller vertrekt, hoopt Ajax ook nog steeds Martin Ødegaard in te lijven, maar die huur staat voorlopig even op een laag pitje. Overmars wil dat iedereen zich binnen Ajax volledig op de Champions League én de ontknoping van de Eredivisie richt. Pas daarna wordt er eventueel verder geschakeld.

Gerelateerde posts

24 reacties

  1. dickst14

   lijkt mij haast onmogelijk, maar zou dan niet verkeerd zijn. Halen wat je zelf niet hebt of op kunt leiden he. Nou die echte wil om te winnen voegt Nico wel toe aan onze selectie. Dus doen dan.

 1. Ajax 1

  Goed bezig ons cluppie. Spelers laten concentreren op het halen van de finale en het landskampioenschap en dan aanbiedingen neerleggen om deze ploeg bij elkaar te houden. Ondertussen aanvullen met absolute toptalenten om te zien of die aan kunnen haken.

  En o ja. Exit labyad, kristenssen, en nog een stel. Leuke spelers, maar niet de categorie waar we naar zoeken.

  1. Ajax 1

   En voor de duidelijkheid: aanvullen talenten liefst natuurlijk uit jong en o19 maar als posities niet dubbel bezet zijn op die manier met toptalent, dan halen. Linksback / lcv lijkt me zeker must.

   1. Yindi02

    Dat laatste lijkt me niet, eerder een (gevestigde-ervaren) rb is meer noodzakelijk nu dan lb. Probleem nog steeds wie er moet staan, en zeker wanneer je op CL niveau wilt blijven meedraaien. Zowel Maz als Joël zijn geen zekerheden daar. Een type Nico, ook op links, zou veel beter zijn en een beter gevoel geven nu die Son er weer bij is.

    1. Ajax 1

     Eens hoor dat rb ook zeker hoognodig is. Maar achter nico hebben we ook geen goede vervanging.

    2. HURBIE

     Veltman is ook normaal een centrale verdediger
     Heeft daar altijd goed gedaan
     Is door BOSZ O p RB gezet

 2. Zlatan4ever

  Een betere versie van Nico is altijd welkom ! Ook al betekend dat stagnatie van doorstromen jeugd-spelers in dit specifieke geval…

 3. Koning Haarms Wolfs

  Laat maar komen, dan. Kijken of het dit keer wel snel lukt hem tw halen, i.t.t. het halen van Magallan.

  1. HURBIE

   Hoop dat nu eens de goeie verdediger wordt gekocht
   Anders is het iedere keer weggegooid geld

 4. KBouter

  Zorgen ook dat de jeugdopleiding op orde komt, zodat we dit soort spelers zelf in huis hebben. De Nederlandse talenten moeten weer GRAAG in onze opleiding zitten en niet kiezen voor een andere club

  1. FrankiC

   Wat zie je graag veranderen in de jeugdopleiding? Volgens mij is het beleid heel aardig en er worden ook veel talenten opgepikt zoals onlangs Fitz-Jim en Hillen van AZ. Alleen het benoemen van de juiste trainers loopt niets helemaal lekker. Heb onlangs een wedstrijd op raakafstand uit nieuwsgierigheid achter Heitinga gestaan en kreeg medelijden met de spelers die niet alleen allerlei tegenstrijdige instructies kregen, maar ook in een heel ander veldbezetting en filosofie speelden dan het eerste. Heel verwarrend allemaal.

   1. KBouter

    Juiste mensen op de juiste plekken.. geen types zoals in het verleden Stam, Ulderink en ook geen Heitingaatjes!!

 5. Charka53

  Als er nog steeds niets uit de eigen jeugd door stroomt is het verstandig om van deze spelers aan te trekken willen we volgend seizoen ook nog wat betekenen.

  1. FrankiC

   Precies. Zo is het nu eenmaal. Voor de achterhoede komen Dest en J. Timber eraan. Schuurs raakt ook op stoom, maar of hij het korte ritme heeft of krijgt blijft de vraag.

   1. Prinsengracht

    Duurt echt nog even hoor. Voor komend seizoen moeten we niet op basiskrachten rekenen vanuit Jong Ajax of de jeugd. Ik hoop dat na de winterstop Unüvar af en toe mag invallen. Van Gravenberch hoop ik dat wat eerder al. Wat ik vooral hoop is dat Ajax een echte top jeugdtrainer aanstelt voor de onder 19. Van Heitinga leren ze niks. Zo balen dit.

    1. FrankiC

     Keizer vond ik er destijds geknipt voor….. te vroeg overgeheveld.

 6. Frip

  Er komen ook een paar goede verdedegers aan van onder 17 dus die even de tijd geven …dan is dit een goede oplossing als hij een betere versie is van nico

 7. Finidi

  Verdedigers die hier opgeleid worden zijn zgn betere voetballers en allrounders die het voetballend oplossen maar je hebt ook gasten nodig zoals Nico die zo nu en dan bwv een tegenstander over de reclameborden lanceert, zeker internationaal!

 8. Rembrandt

  Wat een goede actie weer van overmars. Er komen steeds meer goede spelers. En daarnaast hebben we nog de opleiding die toch al fantastische spelers als Veltman , Blind, de Ligt, de Jong, van de Beek, de Wit en Mazroui heeft opgeleverd. We staan er heel goed voor. Ik zou zeggen welkom Martinez bij de mooiste club van de wereld. Je gaat ons hopelijk veel mooie momenten bezorgen. En dan zullen wij voor jou juichen.

Reageren is niet mogelijk.