There are no ads, please add some


‘Ajax wil prestaties Ten Hag belonen met nieuw contract’

Erik ten Hag kan op korte termijn een uitnodiging van de Ajax-directie tegemoetzien om te praten over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot medio 2020 lopende contract. Formeel moet de raad van commissarissen het licht nog op groen zetten, maar als het aan Marc Overmars ligt, gebeurt dat snel.

Overmars pikte Ten Hag eind 2017 op bij FC Utrecht als opvolger van de ontslagen Marcel Keizer. Aanvankelijk kende hij een stroeve start in Amsterdam en sloot hij het seizoen af zonder prijzen. ‘Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet’, aldus Overmars over de trainer, die nu nog een contract heeft tot medio 2020. ‘Contractverlenging voor Ten Hag lijkt me goed voor club’, aldus Overmars tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

63 reacties

 1. Moosie

  Ik vind het zeer terecht hij heb ons allemaal de bek gesnoerd met goed voetbal en plezier.
  Deze man loopt ook niet zo te blaten als die van Gal.
  Van mij mag hij nog een paar jaar blijven om opgevolgd te worden door Jonk.

  1. Iamsterdam2015

   Eens. Ook ik was zeer kritisch en jad er geen geloof in. Hij heeft mij in ieder geval de bek gesnoerd en heb er totaal gaan moeite mee dat toe te geven. Denk dat Ajax er goed aan doet deze man voor de club te behouden. Niet omdat het nu allemaal ineens goed gaat maar ook op zijn manier van spelen en denken en opstellingen. Kennelijk heeft zijn “ plan” gewerkt……

   1. Ajax 1

    Eens, ik was ook geen voorstander, maar ja….je kunt geen tegenstander blijven gezien de prestatie en vooral het waanzinnig lekkere echte ajax voetbal wat we voorgeschoteld krijgen.

  2. JohnDoe77

   Helemaal mee eens dat hij ook mag profiteren van de successen! Goed beleid van Ajax!

  3. De Nees

   Hij kon het verlengen nog wel ’s uitstellen, d’r zullen nu vast interessante clubs voorbij komen. Maar zou mooi zijn voor de continuïteit en de rust in de club als we een trainer voor minstens 3 jaar kunnen vasthouden. Daarbij met de nieuwe financiële mogelijkheden en spelers die nu wel graag willen komen heeft Ajax ook veel aantrekkelijks te bieden. En dan na 3 jaar neemt Jonk het over. 😁

   1. Yindi02

    Ik voorspel dat Haggie blijft wat er ook gebeurt. Hij is nog niet klaar met Ajax.

    1. De Nees

     Lijkt me ook verstandig, maar je weet hoe dat gaat als ‘de trein langskomt’. Zou alvast een klein lijstje opmaken, met Wenger bijv en Roberto Martinez, was goede vriend en idolaat van Cruijff.

 2. nash1900

  Ajax treft Spurs op 30 april en 8 mei…

  Zondag tegen de graafschap, dinsdag Uit bij spurs. dit kan toch niet……

  1. Wijzijnajaxamsterdam

   Knvb is van plan om de compitie op te schuiven. Om vrijdag tegen de graagschap. Het is nog niet zeker maar wel bijna zeker. Maar het klopt dat kan ook niet. En anders moet ajax keuzes maken. Gewoon compitie 2de slectie of beide Champions league. Ben benieuwd als ze dit vol houden

     1. Finidi

      Nee niet op aan laten komen deze keer want ik was erbij toen en heb zelden zon slechte kutwedstrijd meegemaakt met zon afloop!

 3. Bert Betondorp

  Ik ben om. Erik ten Hag heeft met Ajax een reeks van goede prestaties geleverd
  en dus gefeliciteerd Erik. Als je presentatie nu ook nog beter wordt, dan weet ik zeker dat nog meer ovetwinningen zullen volgen. Succes!

   1. HURBIE

    Lijkt mij dat hij dit ook verdient
    Is beter in de groep gaan liggen
    Hij heeft natuurlijk ook een geweldige selectie

 4. Indojood

  Terecht. Ik heb vaak kritiek gehad en vind dat nog steeds terecht maar nu moet ik mijn muil houden en een diepe buiging maken.

 5. Mr Ajax

  Ja goede zet van Ajax, nu de vraag of hij straks zelf nog wilt of elders zijn zakken gaat vullen

 6. FrankiC

  Ze zouden best al eens spijt kunnen hebben dat ze Schreuder hebben laten lopen!!

  1. Indojood

   In Duitsland wordt er toch vaak op zaterdagmiddag gespeeld. Kan Schreuder daarna mooi meekijken vanaf de bank thuis en via WhatsApp o.i.d. communiceren met Ten Hag.

  2. -buitenkantje rechts-

   Dat is de grote vraag Franki..hoe groot is de invloed van Schreuder? Vreemd dat TH me nog steeds niet heeft overtuigd, ondanks de successen in de CL..

   1. FrankiC

    Ik moet het ook doen met wat ik zie. Maar goed ook dat ze met één mond naar buiten praten.
    Ik was het (voor het eerst) eens met de wissels dinsdag. ‘t Is een begin….
    Daarbij is de spelopvatting en de uitvoering van het hoog vastzetten fenomenaal. (Dat was gisteren wel anders bij Heitinga en zijn mannen, live bij NEC. Wel hattrick Brobbey👍🏻)

 7. Forever nr14

  Mee eenz BR, maar ik moet ook toegeven dat ie beter in de groep ligt, maar baal nog wel steeds van het grote verschil in CL en Competitie met vooral het inhalen van die lampen weer en sorry maar daar is ie oa debet aan.

  1. De Nees

   Wel ’s een trainer meegemaakt met een 100% track record? Beetje realistisch kijken naar wat we hebben is ook wel ’s goed.

   1. Yindi02

    Kijk naar Pep, Allegri, Kovac, Solari. Allemaal slechte trainers in de ogen van Forever 14!,

    1. De Nees

     Zouden die geen topspelers in hun team hebben? Want dan kunnen het geen toptrainers zijn natuurlijk, ze hebben toevallig goed materiaal.

 8. Frip

  Het is natuurlijk goed dat ze het contract verlengen maar wat is ten hag zonder schreuder dat moeten we eerst maar wens aankijken

 9. ajax62

  Prima actie, roep al anderhalf jaar dat dit de goede man op de goede plaats is. Je moet iemand ook de tijd geven om iets te bouwen en dat maakt hij waar.

 10. AB

  Moet er wel een nieuwe sterke rechterhand komen in de plaats van Schreuder. Straks presteren ze het om Heitinga door te schuiven. Ik denk omdat Schreuder eigenlijk het “wedstrijd” duo vormde, ten Hag zo’n figuur nodig heeft om te presteren. Winter is dat op zeker niet en Witschge heeft niet zo’n rol binnen de TS, die is meer voor het totaal. Het aanbieden van een nieuw contract is dus lang niet alles. Daarnaast moet ook ik toegeven dat ten Hag steeds logischer gaat praten. Het gaat steeds vaker hout snijden, dat moet ik volmondig toegeven. Hij zit duidelijk niet meer op de lijn van een jaar geleden maar snapt dat zaken bij Ajax op een bepaalde manier moeten lopen. Als “single” trainer vind ik het nog steeds geen Ajax trainer, hij is geen duidelijke kopman.

  1. FrankiC

   Ik verwacht naast Christian Poulsen nog het aantrekken van een (echte gelouterde) assistent.

 11. Charka53

  Ook ik was één van de tegenstanders van Haggie en ik dacht vorig jaar nog dat hij voor de kerst al weg zou zijn maar hij heeft mij erg verrast met zijn voetbal en ja hij geeft het materiaal er voor maar van mij mag hij zo niet even doorgaan.

  1. Finidi

   Ja klopt, ik kan nu niet zeggen dattie er niks van bakt haha, ajax zal wel zon tukkersvertaling op de app gezet hebben voor de hele selectie zodat ze hem nu begrijpen😂 goeie zet trouwens

 12. Ralph

  Wat mooi om te lezen dat bijna iedereen voor verlenging is. Ten Hag is een zeer profesionele trainer. Ik kan trouwens iedereen asnraden om het boek ‘De hand van Van Gaal’ van Hugo Logtenberg te lezen. Dan lees je hoe het op details aankomt. En dat is precies wat Ten Hag ook doet! Wat gaan we de paasdagen met een mooi gevoel in. Wens iedereen mooie dagen!

 13. a.p.

  ja wat moet ik zeggen, eerst dacht ik ook, weg er mee, maar we hebben nog 3 prachtige prijzen mogelijk te winnen. en daar is Ten Hag toch eind verantwoordelijk voor. Dus heeft hij recht op een contract beloning.

 14. Prinsengracht

  Benieuwd naar alle reacties als Ajax volgend seizoen een paar keer verliest…….

  1. AB

   Dan is het gewoon weer een kut trainer. Maar ja, met deze resultaten kan je niet zeggen ….. Doei. Persoonlijk zeg ik, verlengen pas bespreken in december maar ja, daar wordt anders over gedacht. Ik hoop dat Poulsen een prominente rol krijgt en die ook waar maakt.

 15. Bert Betondorp

  @FrankiC antwoord: als onze Erik voor de tv een interview geeft kan hij dat met meer trots en duidelijker doen als voorheen. Hij moet zijn trots op dit team beter uitstralen. Ook goed voor zijn spelers die dan zien en weten dat hun coach vol
  achter ze staat. Dat bedoel ik.

Reageren is niet mogelijk.