Jong Ajax ruim langs Roda JC: 5-1

Jong Ajax heeft maandagavond een ruime overwinning behaald op Roda JC. Op sportpark de Toekomst werden de Limburgers met maar liefst 5-1 verslagen. Bij rust stond er al een 4-1 voorsprong op het scorebord door doelpunten van Noa Lang, Victor Jensen, Vaclav Cerny en Jasper ter Heide. Engels wist uit een strafschop nog tegen te scoren. In de tweede helft hield Jong Ajax controle over de wedstrijd en was het uiteindelijk Perr Schuurs die de 5-1 eindstand bepaalde. Door de overwinning maakt Jong Ajax een reuzensprong op de ranglijst en staat het achtste.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Dest, Schuurs, Botman, Timber (88. Bakboord), Ter Heide, Lang, Jensen, Kühn (75. Nunnely), Traoré (81. Danilo), Cerny