There are no ads, please add some


Ajax en Sparta gaan samenwerken

Ajax en Sparta hebben structurele afspraken over ondersteuning van de jeugdopleiding voor de Spartanen gemaakt zo weet De Telegraaf te melden. Per direct zal voor een periode van drie jaar de Eerste Divisie ploeg ondersteund gaan worden met betrekking tot alleen scouting, opleiding en training.

 


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Kevke87

  ja toch heerlijk hahahaha!!! Sparta is de club van Rotterdam!! heb er zelf ook gespeeld en veel Ajacieden daar hoor.

 2. Mr Ajax

  Het is zoals ik het lees wel een eenzijdige samenwerking, Ajax helpt sparta, krijgen we daar wat voor terug? Talentjes bijvoorbeeld

 3. AjaxKat

  Lijkt me wel toch? Een jongen als Dumfries (volgens mij ook ooit van Sparta) had ik graag bij Ajax gezien. Van vroeger uit had Sparta na Ajax de beste opleiding (iig van NL). Bogarde en Blind bv. kwamen er ook vandaan. Maar had Ajax niet iets dergelijks met Almere City en Telstar/Haarlem?

  Wel mooi, echte Spartanen hebben niet zoveel met F*noord. Blijkt maar weer. Dat dit nieuws uitgerekend in de week van de klassieker naar buiten komt, kan misschien wel gezien worden als een kleine sneer naar De Kuip.

 4. Zlatan4ever

  Sparta is de club van Rotterdam!
  Een echte Spartaan heeft als 2e clup AJAX , never nooit Veinoort
  Ze rijden niet eens door 010-zuid 😈😈😈😈

 5. Valentino

  Mooie samenwerking, Ajax krijgt de eerste keuze voor het contracteren van Sparta talenten. En daar zitten soms pareltjes tussen 👍🏻. Mooi dat dit gelukt is.

 6. Valentino

  Het feit dat Ajax het eerste recht op kopen heeft op alle Sparta talenten voor minimaal de komende 3 jaar vindt jij geen voordeel?

 7. vak411

  goed gedaan, alle talenten daar willen nu via Sparta naar de C.L. bij die club van zuid spelen ze slechts 1 keer in de week maar blaten ze alleen maar iets over de eerste ploeg die de wereldbeker won.. wat een troost…

 8. FrankiC

  Kijk over 5 jaar achterom en dan zal blijken dat het niets gebracht heeft en alleen geld en energie gekost.

  Vroeger was dat anders toen het nodig was om spelers in een ‘grote mensen competitie te stallen (1e divisie), maar sinds JA daar speelt is dit volslagen overbodig.

 9. FrankiC

  Als ze Dumfries goed genoeg hadden gevonden had Ajax meer moeten bieden dan Heerenveen destijds. Daar hoef je heus geen samenwerkingsverband voor aan te gaan, toch?

Reageren is niet mogelijk.