There are no ads, please add some


Robben: ‘Complimenten voor Ajax, zo hadden wij ook moeten spelen’

Arjen Robben had de afgelopen dagen al aangegeven dat hij verwachte dat Ajax met lef en durf zou spelen en dat kwam dinsdagavond ook uit. Voor Robben en zijn ploeggenoten een zure appel waar zij zich geen raad mee wisten. Toch was Robben na afloop realistisch en  speelden de Amsterdammers zoals Bayern München dat voor ogen had.

‘Dat klopt al begonnen wij goed aan de wedstrijd met de 1-0. Daarna zie je de wedstrijd kantelen en verzuimden wij om door te drukken maar dat lag ook zeker aan Ajax want zij speelden gewoon goed, met durf  en lef, maar dat hadden wij ook moeten doen. De sfeer in de kleedkamer was dan ook niet goed want we kunnen veel beter maar we zijn op dit moment niet goed genoeg. Complimenten voor Ajax en bij ons is er wat werk te verzetten’.

Bron: Ziggo

Gerelateerde posts

28 reacties

  1. BobbyHaarms

   Dat is dan ook de enige smet op de wedstrijd. Als we gisteravond met een 1-3 overwinning van het veld waren gestapt was het niet eens geflatteerd geweest maar gewoon dik verdiend.

   1. vak411

    jammer dat we geen 3 punten pakten. je zal nu tegen Benfica echt 1 keer moeten winnen anders staan Benfica en Bayern op 9 en Ajax op 4. maar goed, zoals ze gister speelde moet dat lukken hoewel Benfica ook een goed ploegje is. trots op ons aller Ajax.

 1. Wenen 1995

  Blijft jammer dat Robben destijds voor Pisvee koos en niet voor Ajax. Had hem graag in het Ajax-shirt willen zien.

 2. AB

  Off: belachelijke actie van Kluivert. Na zijn doelpunt pakte hij een shirt met naam en nr van Nouri ……. op een Roma shirt!

  1. Koning Haarms Wolfs

   Ach, laat die sterrenkusser, AB. Hij mislukt (daar) toch wel. Ben al lang blij, dat hij hier niet meer wordt genoemd.

   1. AjaxKat

    Idd laat die jongen. Maar het zag er wel erg gemaakt uit, alsof ie zich schuldig voelt richting Ajax of zo.

 3. AjaxKat

  Mooie overwinning, maar met een kanttekening dat deze tegenstander wel over the hill is. Bayern had moeten doorselecteren. Zo lang vasthouden aan die oudjes, waaronder Robben, gaat een keer mis. Dat merken ze nu. Wat Robben nu eigenlijk zegt is dat ze dat spel niet meer kunnen opbrengen.
  Maar nogmaals topprestatie van Ajax olv Ten Hag.

  1. Yindi02

   Misschien is Bayern wat over “the hill”. Neemt niet weg dat ze nog steeds een wereldelftal hebben. Je mag als (echte) Ajaxcied best trots zijn op onze jongens AjaxKat. Als je dan toch een “genuanceerde” kanttekening wil maken kan je ook stellen dat Ajax hier gewoon had moeten winnen.

  2. Zlatan4ever

   Ajaxkat, Bayern over the hill ?
   U must B kidding…..
   Ajax heeft een topprestatie geleverd tegen deze gigantenploeg ! Ajax4ever !!!

   1. AjaxKat

    Dit is niet een mening na het zien van 1 wedstrijd van Bayern. Ik heb ook de wedstrijd van hun gekeken tegen Herta. Daar zag je het al. Op papier dragende spelers van 30+ die het niet meer op kunnen brengen als een paar jaar geleden. Robben die bv. Kimmich op zn vingers tikt terwijl Robben zelf terecht werd gewisseld. Boateng die heel dom een penal weggeeft. Dagen vóór de wedstrijd van gisteren schreef ik al dat er in 10 jaar geen beter moment is om tegen dit Bayern te spelen. En een kanttekening is altijd een nuance. En ik ben héél blij met de overwinning van gisteren.

    1. Yindi02

     AjaxKat, een “kanttekening” is duidelijk wat anders dan een “nuance”. Ga dus ff niet de wijsneus uithangen en denk eerst na.

 4. FrankiC

  Robben solliciteert. Wil komend jaar graag naar Amsterdam komen. Hij heeft hier zelf al eens eerder op gezinspeeld.

  1. De Nees

   Zou ik niet erg vinden, alleen al om dan die zure smoelen te zien in eindhoven. Dat hebben ze omgekeerd al 100x gedaan met Ajax spelers.

   1. AB

    Dus als Robben niet meer de klasse heeft voor Bayern, dan maar naar Ajax? Van mij hoeft het niet.

 5. Zlatan4ever

  Dit zelfde Bayern kan gewoon nog als 1e eindigen in de poule.
  Des te meer knap dat Ajax had kunnen winnen

  1. Yindi02

   Bayern wordt ook gewoon eerste in de poule. Belanrijker is dat Ajax ook zomaar 2e wordt en dat betekent…….

  2. Charka53

   Maar als Ajax het zelfde op kan brengen in de volgende wedstrijden overwinteren we in de C.L.

 6. AjaxKat

  Sterker nog, ook Ajax KAN eerste blijven in deze poule. En dit Bayern én Ajax kunnen ook zomaar als 3e eindigen. Heb het gevoel dat er meningen geschetst worden obv bepaalde namen in een team. Ik keek in dit geval ook naar de vorm van het betreffende team. Die is bij hun nu niet best. Bayern heeft in 3 wedstrijden op rij niet gewonnen in 2 competities, koppositie kwijt in DL etc. Een beetje topclub met hun status zit dan in een dip met crisissfeer.

 7. Koning Haarms Wolfs

  Benfica gaat key zijn voor ons. Winnen we de komende pot van hen, dan zijn we minimaal 2e. Maar we hebben nog niet gewonnen van die rot-Portugezen. Echte anti-voetballers, en daar spelen wij nooit zo goed tegen.

Reageren is niet mogelijk.