Gametalk Bayern Munchen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat dinsdagavond de uitwedstrijd in de Champions League tegen Bayern Munchen op het programma.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Bayern Munchen – Ajax begint dinsdag om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

12 Comments

 1. Zlatan4ever

  Henk Veen, doe ons een plezier en leer eens echt een tekening te maken….dit zijn tot nu toe slappe aftreksels van Herman Brood maar dan wel als hij blind was geweest ?

 2. Dagrump

  Spannend!! Heb al een beetje gezonde spanning!! Hoop echt dat het een beetje mee zit voor ons…. wat zou het fantasisch zijn!!

 3. Wenen 1995

  Mijn vertrouwen in een goed resultaat is enorm afgenomen na het lezen van de statistieken van Bayern in de CL. Maar je weet het nooit. Succes, Ajax!

 4. Peter kopsterk

  Normaal gesproken maken ze geen kans maar je weet het nooit. Denk 3-0 voor Bayern

 5. Charka53

  Als het resultaat is af te lezen van die tekening dan hebben we al gewonnen of is de tekening uit een geschiedenis boek gescheurd.
  ik hoop maar één ding , als we maar niet afgaan .

  1. Jimmy1971

   Een gelijkspel zou echt al heel knap en gunstig zijn, want dan moet Bayern de andere thuiswedstrijden echt winnen en komt de 2de plek echt in bereik.

Comments are closed.