There are no ads, please add some


Ajax verlengt contract Sierhuis tot medio 2021

Kaj Sierhuis heeft vrijdag zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2021. De huidige verbintenis van de twintigjarige spits liep komende zomer af. Sierhuis debuteerde dit seizoen in Ajax 1. In de seizoensopeningswedstrijd van de competitie tegen Heracles stond hij in de basis (1-1). Tegen FC Emmen (5-0) kwam hij als invaller binnen de lijnen, evenals tegen Sturm Graz (2-0) in de voorronde van de Champions League.

“Ik zit nu tussen Jong Ajax en Ajax 1. Nu moet ik meer gaan spelen in het eerste, langzaam uitgroeien tot basisspeler. Ik wil nog heel veel bereiken: scoren in Ajax 1, kampioen worden met Ajax 1 natuurlijk. Scoren in de Johan Cruijff ArenA, de winnende goal maken recht voor de F-Side: dat zijn de dromen van een spits”, aldus Sierhuis op Ajax.nl

Vorig seizoen had Sierhuis met veertien treffers in twintig wedstrijden een grote bijdrage aan het kampioenschap van Jong Ajax in de Eerste Divisie. In de huidige jaargang maakte hij bij Jong Ajax tot dusverre twee goals in drie wedstrijden.


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Ajax 1

  Mooi, en nu kijken of hij het echt kan halen. Hij is er helaas nog onvoldoende ingekomen. Als we in de competitie voor staan gewoon speeltijd geven.

  1. Sam34

   Toch denk ik niet dat hij het is heb meer vertrouwen in danilo en brobbey en als volgend jaar cassiera terug komt…

   1. Ajax 1

    Cassierra heeft nog geen basisplaats bij groningen. Brobbey eens, maar die is echt nog jong. Die heeft toch nog wel een paar jaar nodig lijkt me.

 2. Wenen 1995

  Heel goed nieuws! Ik heb de afgelopen jaren al heel wat mooie doelpunten van Sierhuis langs zien komen. Gezien de leeftijd van Klaas-Jan best handig dat we snel een opvolger in huis hebben en hopelijk laat Sierhuis snel zijn dat hij dit is.

 3. Vierde ster

  Goeie aktie! KJH’s laatste jaar, en hoelang is Kasper nog houdbaar als hij zijn oude niveau weer haalt?

 4. Vak 120

  Ik zie sierhuis eerlijk gezegd niet als eerste keus spits voor 1
  We zullen volgend jaar daar in moeten investeren willen we op niveau mee blijven doen! Ik hoop natuurlijk dat kaj het waar maakt maar hij heeft mij nog niet overtuigd.

 5. AJAXForever61

  Fijn dat je bij de club blijft, ga zo door, volgend jaar kun je je kans pakken in de spits!

  1. -buitenkantje rechts-

   Denk het eerlijk gezegd niet.. Dan moet hij de concurrentiestrijd met Dolberg winnen.. Verwacht dat misschien KJH ook nog een seizoen bijtekent. Verwacht eerder dat misschien in de winterstop al een extra spits wordt aangetrokken..

   1. Finidi

    Tja tijdje geleden of vroeger werd gezegd dat de “echte” gelijk scoorden bij hun debuut maar weet niet of dat nog wel eerlijk is tegenwoordig met al die veranderingen in voetbal en of die vlieger nog wel opgaat?

 6. AjaxBelg

  Gefeliciteerd Kay, nu zijn we klaar voor de toekomst, deze man gaat het maken . En niet alleen bij Ajax ook bij Oranje. Nu eerst Dolberg terug aan het scoren geraken,zodat we hem kunnen doorverkopen ,,en dan staat Kay klaar

 7. Bert Betondorp

  Sierhuis, mijn favouriete spits. Dat wordt een hele grote. Een killer. Sierhuis
  Succes en trap er een flink aantal ballen in. Je kan het want je hoort bij Ajax
  en je weet WZA, HEEL VEEL SUCCES

 8. Yindi02

  Off: op AS het trieste verhaal van Kluivert bij AS Roma. Zoals voorzien door velen, zit hij op de tribune. De commentaren zijn eigenlijk (vind ik dan) ook een beetje triest. Deze jonkie is het slachtoffer van de (verkeerde) mensen om hem heen. Zonder precies te weten hoe het zit, laat dit een voorbeeld zijn voor de anderen. Denk dat Justin zelf veel spijt heeft (los vd poen) van deze keuze die niet gemaakt is door hem maar door een aantal zeer kwalijke mensen om hem heen. Jammer, was/is toch een talent dat nu verpietert.

 9. JohnDoe77

  Eigenijk hebben we bij het eerste nu twee spitsen; eentje van glas en de ander 35. Gelukkig voelt Hunter zich nog 25 en doet hij het top, maar Kaj kunnen we goed gebruiken! Hopelijk kan hij dit jaar de stap maken!

Reageren is niet mogelijk.