There are no ads, please add some


Eiting: ‘Geen verkeerde spits, die Huntelaar’

Klaas-Jan Huntelaar heeft momenteel een vaste basisplaats in de spits bij Ajax, mede door de blessure van Kasper Dolberg. Huntelaar scoorde tegen FC Emmen opnieuw twee keer. ‘The hunter’ lijkt op toeren te komen want ook in de voorronden van de Champions League wist hij al enkele malen het net te vinden. Ook mede-speler Carel Eiting is erg te spreken over de geroutineerde spits. Op Ajax.nl laat de creatieve middenvelder weten dat de looplijnen van de aanvaller erg indrukwekkend zijn.

‘Klaas Jan staat er bekend om dat hij altijd scherp is op voorzetten in de zestien. We hebben het vaak over looplijnen en als je op hem let, zie je pas hoeveel hij beweegt. Als we op de training vier-tegen-vier spelen, zie je hem constant bewegen en aanzetten. Dan denk ik vaak: geen verkeerde spits, die Huntelaar’, begint Eiting.

Het trainen op looplijnen is onderdeel van de tactiek die Ajax tentoonspreidt op het veld. Eiting spreekt erover. ‘Creatieve buitenspelers die naar binnen komen, een centrale verdediger die soms inschuift. We moeten de balans in de gaten houden, maar het is heerlijk om altijd iemand te kunnen inspelen. Na een voorsprong kan het spel wat statischer worden, maar tegen FC Emmen gingen we voor die extra doelpunten.’


Gerelateerde posts

113 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Zo denk ik er ook over. Maar ik ben wel blij, als we ook weer over Dolberg kunnen beschikken.

 2. Wenen 1995

  Hopelijk keert Dolberg snel terug en overtreft hij zijn oude niveau. Niet verkeerd dat we The Hunter hebben, ook een klasse spits. Laat ze maar lekker strijden om de spitspositie, wat een luxe!

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Woord looplijnen moet je in dit verhaal even doorheen kijken BR. Carel bewondert Hunt en legt uit waarom
   Looplijn of niet hij heeft gelijk !

   1. -buitenkantje rechts-

    Allemaal geneuzel voor de bรผhne Eug..Ze bewonderen elkaar allemaal..vinden elkaar vreselijk goed.
    Waar het mij juist om gaat is hoe er kennelijk over voetbal gepraat wordt. Je praat over looplijnen? Je praat over posities en maakt afspraken.. that’s it! Dat Huntelaar kwaliteiten heeft is een open deur. Volg hem al vanaf zijn Heerenveen tijd. Dat hij altijd voor een basisplek komt wist ik ook . Concurrentie maakt hem scherp..

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Klopt BR jij zag het goed met Hunt. Ik ben ook eens dat gelul over looplijnen. Ik ben het oneens dat deze bewondering voor de buhne is. Kan het wel geneuzel zij dat dan weer wel hahaha. Kwaliteiten en Huntelaar zien wij mss als open deur trouwens, maar er zijn er genoeg hier die zeer zeker anders praten over Hunt, nu nog ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘

    2. AB: nick is a four letter word.

     Klopt BR. Vroeger was het gewoon elkaars positie overnemen en niet allemaal tegelijk naar voren. Trok er eentje naar binnen dan bleef de man erachter wat meer aan de zijkant. Schuift er een verdediger door dan let een middenvelder even wat extra op achterin. Inderdaad, gewoon afspraken maken zonder latiekoek over looplijntjes.

     1. Bakkie

      De tijd verandert, voetbal verandert en wie daar niet in mee gaat snijdt zichzelf in de vingers. Natuurlijk, alles begint met afspraken en werken voor elkaar. Maar onderschat niet hoeveel er nagedacht/getraind wordt op tactieken en (ja..) looplijnen, govd elke scheet die een speler laat wordt geregistreerd en geanalyseerd

     2. AB: nick is a four letter word.

      Bakkie, ze doen belangrijk met andere termen over zaken die 20 jaar geleden al zo gedaan werden. Belachelijke gedoe met drie notieblokjesop een rij op de bank. Lijken wel allemaal Nepmanens.

  1. Mr Ajax

   Klaas jan is en blijft onze held yor! Wil het eerst nog wel zien met dolberg of die zijn oude niveau weer haalt

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Geniet je wel eenn beetje van โ€œLvG, FdB en nu ook EtHโ€ voetbal Indojood? Had je voor dit seizoen nooit verwacht hey? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. die rare Ten Hag snuiter krijgt het steeds beter voor elkaar๐Ÿ‘

   1. Indojood

    Volgens jou was het ontslag van Bergkamp en Keizer een ramp en is Ajax de verkeerde weg ingeslagen. Of moeten we weer ff een felle discussie opstarten zodat je straks weer huilend afhaakt net zoals bij Moosie.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Hahaha Indojood. Ik maakte grapje. Maar hey niet alles zo serieus nemen kerel. Zelfs hier wordt af en toe gegrapt๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Klopt dat Ajax niet mijn weg is ingeslagen. Maar nu het grootste verschil tussen ons.

     Ik volg dit daarom des te meer. En als het goed gaat complimennteer ik ze met gekozen weg. Ik zal niet krammpachtig manieren verzinnen om mijn โ€˜gelijkโ€™ te bewijzen, zelfs niet als we een Europese finale halen.
     Over Moosie praat ik niet meer noch reageer ik daarop. Dat had niets met felle voetbal discussie te maken.
     Het is dus totale onzin wat je in laatste zin roept. Mannen als BR, De Nees en PG grillen me vaak genoeg. No problem ! Zoals wel vaker gezegd jij meet met twee maten in dit soort beoordelingen
     Maar zelfs dat is je goed recht !

     1. Indojood

      Tuurlijk, Eug. Eerst janken over hoe mensen je behandelen hier en dan op magische wijze deert het je opeens niet. Jij bent zelf รฉรฉn grote grap met je verzonnen Cruyff University studie en je zielige verhaal over die onthoofde pop.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik jank, zoals jij dat zegt over AB en Moosie. Inmiddels laat ik ze links liggen. Verder discussieer ik met iedereen, dus slechte aanname. Cruijff Un zit je blijkbaar heel dwars, maar ik kan er niks aan doen alle spullen liggen hierboven……maar weer je goed recht het niet te geloven. Pop al excuus voor aageboden maar ook dat blijft je dwars zitten. Prima ik lig jou niet. Die conclusie hadden we al getrokken. Weer geen probleem hoor

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Fijne zondag en eet niet te vroeg hey ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚grapje

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nog wel even het deerde me dus wel, maar je moet goed lezen, moosie, AB en dickst zijn te ver gegaan en laat ik links liggen dus het deerde wel
      Anderen geen probleem, zij grillen me op voetbalgebied
      Of lees jij ergens dat ik vind dat mannen als De Nees en BR te grof vind tegen me?

     5. AB: nick is a four letter word.

      Jij blijft via anderen reageren Eugie. Met name samen met Litmanen. Door mij nu weer te noemen laat je mij ook nu duidelijk niet links liggen. Je seizoenkaar5 was je volgende fake verhaal. Wat is er eigenlijk echt aan jou?

     6. Ajax1958

      Bedoel je die seizoenkaart incl europese wedstrijden?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Waar koop je die๐Ÿ˜

     7. Zlatan4ever

      AB , jij doet precies het zelfde.
      Jij reageert of antwoord ook op en voor derden…..
      Ik ben het met je eens maar stop dan zelf ook , thnx

     8. Indojood

      Je vraagt er onderhand zelf om. Nu ook weer, het is maar een grap en ik moet het niet serieus nemen. Door zo te reageren op bepaalde personen waarmee je een verleden hebt hier, geeft aan dat je het zelf ook opzoekt. Ik doe dat ook maar dan ga ik gewoon het gevecht aan. Jij gaat huilen als mensen te ver gaan en je vriendje Nietmanen gaat “Fred, Fred” roepen.

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Sorry hoor je gaat beetje in categorie Geer en Goor horen. Iedereen op de hak nemen en als je zelf grap om je oren krijgt gepikeerd reageren, en dan jank ik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Prima en als je de behoefte hebt om los te gaan op het โ€œgevraagdeโ€ lees ik het wel
      Doe me dan een lol en wees op zijn minst origineel. Succes man ๐Ÿ‘

     10. AB: nick is a four letter word.

      Ga jij praten over originaliteit? Moet niet gekker worden. Als er eentje constant aan het herhalen is ben jij het wel.

     11. Prinsengracht

      Daar heb je een punt Eug. Als Indiood zelf een keer aangepakt wordt, reageert hij als door een adder gebeten. Maar hij deelt wel graag uit.

     12. Jimmy1971

      Het lijkt hier af en toe wel op het โ€˜Lindaโ€™ forum, iedereen die elkaar afzeikt en zijn gelijk wil halen!! Pfffffff..

     13. De Nees

      Ik jouw grillen Eug? Nee hoor, dat was ik niet. Dat wasโ€ฆuuh..uuhโ€ฆDaisy! ๐Ÿคฃ

     14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚volgens mij heb je niet voor niets de nick De Nees, niet vies van een goede tackle zo op zijn tijd ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Daisy heeft volgens mij nog niemand gegrild. Wel leuk een dame op forum. ๐Ÿ‘

  2. Voorland

   Daar heb je wel gelijk in. Huntelaar is goed omdat ie van die goede looplijnen heeft? Slaat nergens op. Huntelaar is goed omdat ie gevoel heeft voor positie kiezen, op de juiste plek staan. Dat is gewoon spelinzicht.

 3. Zlatan4ever

  Hij is volbloed Ajacied, scoort veel,vecht,goalgetter, goed met het hoofd, alles over voor het 11-tal,kortom een perfecte prof !
  En dat op zijn โ€œoude dagโ€

 4. Ajax 1

  Huntelaar werd hier toch door een aantal mensen afgeschreven. Blij dat we hem hebben, voorlopig waanzinnig belangrijk. En ja, het is hopen dat dolberg terug komt, maar breng die maar voorzichtig, en laat hem maar vechten voor een basisplaats met the hunter in deze vorm.

  1. Overdwars

   Helemaal eens Ajax1, dat is mij ook opgevallen. Volkomen onnodig want the hunter is sterker dan hij was toen hij vertrok. Een echte ajacied en een prachtige spits!!

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Eens Ajax 1, ik voorspel je wel. Als Dolberg fit wordt ooit dan zit hij op de bank. In belangrijke wedstrijden speelt hij Hunt er niet uit, zeker niet in deze vorm ๐Ÿ‘

  3. Litmanen

   Eens Ajax1. Net als nu met Blind. Echte Ajacieden afzoeken. Spelers die al lang hebben laten zien dat ze,Europese top zijn maar toch nog voor Ajax kiezen.

   Liever die dan van die voorbijgangers die na twee jaar niks gewonnen te hebben “een treetje hoger willen spelen” dan Ajax.

  4. Voorland

   Hij doet het prima maar dat mensen twijfels aan hem hebben is op zich niet vreemd met zijn leeftijd en zijn blessureverleden bij Schalke.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Blessures ok kan ik inkomen qua leeftijd niet omdat hij echt leeft als prof en zijn lichaam goed verzorgt!

 5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Understatement van het jaar Carel ๐Ÿ˜„. Huntelaar, Europese topspits. Zlatan heeft het al goed verwoord. Sluit ik me bij aan!

  1. AB: nick is a four letter word.

   Huntelaar een volbloed Ajacied noemen is lachwekkend.
   Gestart bij de Graafschap, toen naar …… inderdaad PSV, vervolgens verhuur aan de Graafschap en AGOVV en verkocht aan Heerenveen. Toen pas naar Ajax op 22 jarige leeftijd. Verre van volbloed Ajacied dus.

   1. Zlatan4ever

    Al komt Huntelaar van de Kozakken Boys ?!! Who cares ??
    Knap hoor dat je dat rijtje clubs kan opniemen waar Huntelaar allemaal gespeeld heeft ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Je bent alleen niet slim genoeg om eveh zijn buitenlandse carriere re benoemen :
    Real Madrid
    AC Milan
    Schalke 04

    Nu terug bij Ajax, zoals hij beloofd had toen hij naar het buitenland ging.
    Hij had ook in โ€œ de zandbak โ€œ voor een hoop geld kunnen spelen maar hij koos voor Ajax !
    Hoe veel meer Ajacied kan je dan zijn ? Daarnaast wat zou je er van denken als The Hunter niet nog een seizoen er aangeplakt had ? Stond Ajax dan ook op de drempel van de CL ?
    Dat bedoel ik ! Respect 4 Huntelaar now and 4ever !

     1. AB: nick is a four letter word.

      Alles wat een andere mening heeft tov van mijn mening is in jouw ogen goed. Lekker simpel denken he voor je.

     2. Zlatan4ever

      AB , op jou reactieโ€™s en opmerkingen staat regelmatig zo niet altijd het cijfer โ€œ0โ€ bij …
      Zou dat misschien iets zeggen?
      ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  2. Voorland

   Met alle respect voor Huntelaar maar Europese top is hij niet, nooit geweest. Maakt ook niet uit, voor ons is hij een prima spits. Hij heeft ook profijt van het goede spel.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Laat ik het dan zo zeggen Voorland, als clubs als Real en Milan je halen wordt je als Europese top gezien! Ik besef dat hij daar beter had moeten presteren. Laatste twee zinnen helemaal eens !

 6. VanDattem

  Begrijp me niet verkeerd wat ik nu ga zeggen, want ik zie Dolbergh nogsteeds als een speler met potentie/talent. Maar hij heeft het zo vaak NIET laten zien!!! Er wordt alsmaar gesproken van een fantastisch eerste seizoen, maar in dat seizoen kwam hij zeer matig op gang (vaak onzichtbaar), en speelde pas richting winsterstop acceptabel (8 goals op rij), om vervolgens nog een keer tegen lyon en feyenoord te gek te scoren. Verder weer onzichtbaar of geblesseerd. Kan een top spits zijn, maar ook echt niet. Huntelaar op elk gebied beter tot op heden. โ€œJammergenoegโ€.

 7. Zlatan4ever

  Off topic: Werner Haan is een 100% kakkerlak gebleken tijdens Heerenveen – Kakkerlakken

    1. Zlatan4ever

     AB een volbloed Ajacied hoeft niet perse opgeleid te zijn bij Ajax. Als je hst toch allemasl zo goed weet, weet je ook dat Huntelaar als kimd onder een Ajax dekbed lag en niet die van Pisvee

   1. Zlatan4ever

    Hij ksn geboren en getochen zijn in Amsterdam maar vandaag heeft hij mee geholpen aan 3 punten voor de kakkerlakken
    Misshien heb je de wedstrijd niet gezien ? Weet wel zeker van niet

     1. Moosie

      Oh holmaatjes?
      Ok het zal wel weer zlattie .
      Je kijkt naar beneden ik kijk omhoog dat werkt beter als je wilt winnen

     2. Moosie

      Ben je gefixeerd op homo’s jochie?
      Moet je eens echt naar Amsterdam gaan daar wonen er een heleboel.

     3. Moosie

      Ja ik kom uit Amsterdam maar woon daar nu niet maar voor jou en je bekrompen gedachtegoed zou het waarschijnlijk een openbaring zijn

     4. Zlatan4ever

      AB , ik heb het woord / de naam homo niet gebruikt. Maar ik vind het geen probleem als jij je voorkeuren uitspreekt. We leven in een vrij land.

      P.S
      Waarom reageer jij eigenlijk voor Moosie ? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

     5. Zlatan4ever

      Speciaal voor jou AB , een holmaat is niet perse een definitie voor homo. Het geeft aan dat iemand bereid is iemand zijn reet te kussen om maar lekker te slijmen …๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ

     6. AB: nick is a four letter word.

      Speciaal voor jou Zlatan, een volbloed Ajacied ie een speler die zijn volledige jeugdopleiding bij Ajax heeft doorlopen en daarna een aantal jaren in de basis van het eerste heeft gestaan.

     7. Moosie

      schijnt dat jij nogal een probleem hebt met het feit dat ik het eens was met Indo.
      Dan zijn wij holmaatjes en nog meer van dat soort teksten.
      Je probeert stoer te doen en gedraagt je dan als een gefrustreerd mannetje die iedereen voor homo uitscheldt. Niks mis mee maar voor iemand die behoort tot de groep die elke dag de confrontatie zoekt met mij en nog een paar en dan steeds met het verwijt komt over onze stijl van discussiรซren is het iig een beetje hypocriet net als eug die me drie keer noemt in drie verschillende bijdragen maar niet met me bezig is.
      En litmanen die het blijkbaar niet kan laten om te provoceren.
      En maar kakelen dat jullie zo slecht behandeld worden.

     8. AB: nick is a four letter word.

      Ze hebben geen van allen in de gaten wat ze zelf doen. Best triest eigenlijk.

     9. Zlatan4ever

      Moosie , ik zoek geen confrontatie met jou. Jij bemoeit je met een discussie die ik met derden heb en daar heb je wel meer last van. Ik zou zeggen doe je maandverbandje weer om met de plakkant aan de juiste zijde deze keer.

      P.S

      Stoer dan ? Hahaha Get a life !!

     10. Moosie

      volgens mij zeg ik alleen dat ik het eens ben met Indo en begin jij te mekkeren over holmaatjes wat in de volksmond een benaming is voor homo’s dus dat jij daar daarna een slinger aan geeft omdat je weer terugkrabbeld prima maar hou alsjeblieft op net je stoere praatjes want je zet jezelf alleen maar meer voor lul of wil je ook met mij dansen op de parkeerplaats?

     11. Zlatan4ever

      Jullie ? Het kan mij geen fuck schelen wat jij te melden hebt.
      Ook niet over je zielige prive leven die jij exploteert op een forum over Ajax! Ben je dan zielig ๐Ÿ™ˆ

     12. Moosie

      ach gut kindje paar biertjes op en krijgt weer een grote bek komt goed hoor jochie.
      En het is trouwens exploiteert maar dat zou betekenen dat ik er geld aan verdien dus slaat helemaal nergens op.
      Als je een tolkien bent moet je niet net Doen of je begrijpt wat al die in jouw ogen dure woorden betekenen want je zet jezelf alleen maar meer voor lul dan.
      Hoe is het eigenlijk in assendelft?
      Dom jongetje van me.

     13. Zlatan4ever

      Goed man een tekst foutje gevonden. Gefeliciteerd !
      Even voor jou holle hoofd het staat tevens voor uitbuiten / uitzuigen / uitmelken en dat is precies wat je doet Bijchochem

     14. Moosie

      nou nee ik heb iemand op deze site een keer iets verteld over mijn gezondheid en toen vonden litmanen en sseiss het nodig om daar grappen over te maken.
      niet anders om ik vraag nergens om heb niets van niemand nodig.
      Jij loopt mee met litmanen want je wilde zo graag ergens bijhoren
      Dus nu hoor jij idd bij Litmanen en Eug nou veel plezier ermee
      Ik denk dat je op je plaats bent je hoort er helemaal bij
      noem AB nog ff burnout en je hoort er helemaal bij.
      Je denkfout zit hem in het idee dat het AB en ik was maar er zijn er nog een stuk of 20 die schijtziek worden van je vriendjes.
      Maar misschien mag je bij eug zitten die heeft fieldtickets

     15. Moosie

      oh maar ik vind jou ook gewoon een vreselijke sukkel hoor of je,je nu sseiss noemt of zlettie het zal wel.

     16. Zlatan4ever

      Hahahaha ! Assendelft , Seis ?
      Waar haal je het vandaan mafkees ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

     17. afcadeluxe

      2x per jaar kijk ik naar kakkies,als ze weer 3punten verliezen tegen ons en anders,nooit!!!

    1. Indojood

     Beetje vreemd om mensen hier te gaan verwijten dat ze niet naar een kakkerlakken wedstrijd kijken zoals jij wel blijkbaar doet. Ik zie ze ook geen opmerkingen maken over de wedstrijd an sich maar slechts wat achtergrond informatie geven over de keeper van Heerenveen.

 8. Finidi

  En komt bij dat hij zรฉรฉr waarschijnlijk op zen 35e voor het eerst kampioen wordt dacht ik, mooi man!

 9. JohnDoe77

  Blij dat Eiting tevreden is over The Hunter. Wat hadden we anders moeten doen? ๐Ÿ˜œ

 10. wouterdewit47

  Beni is de enige hier die het goed ziet. Tegen Heracles en VVV was het gewoon heel erg slecht.

 11. AB: nick is a four letter word.

  Ps, ik reageer opuitlatingen op een open forum. Wil je prive dan zoek je maar een darkroom.

Reageren is niet mogelijk.