There are no ads, please add some


Kaartverkoop Ajax – Standard Luik begonnen

Ajax neemt het in de 3e voorronde van de UEFA Champions League op tegen Standard Luik. Aankomende dinsdag is de eerste wedstrijd al in Luik en een week later; 14 augustus, spelen we om 20.30 uur het thuisduel in de Johan Cruijff ArenA. De losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd is inmiddels begonnen. Je kunt er al vanaf € 22,50 bij zijn en vandaag krijg je zelfs nog 10% korting. Bekijk hier het volledige verkoopschema van de thuiswedstrijd.

Aangezien de uitwedstrijd dinsdag a.s. al is start ook deze verkoop al morgen (3 augustus). Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar. Bekijk hier het verkoopschema van het uitduel.

 


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. AB

  Overmars is compleet mattaklap. Vanaf nu speelt Tadic met nummer 10 en Zitech met nummer 22. Waarom ….. Ocvermars heeft bij de transfer Tadic de belofte gedaan dat hij rugnummer 10 zou krijgen op zeer dringend verzoek van Tadic. De beste speler van Ajax van het afgelopen seizoen, zelfs van de ere divisie wordt nu afgescheept met een reserve nummer. Prachtig Overmars, hoe stuur ik voetballers richting de uitgang. Wat een ongelooflijke kuttekop ben je.

 2. JohnDoe77

  Helaas weet jij alleen wat je leest AB; zit natuurlijk een logisch verhaal achter. Ik schat niet in dat Overmars er zijn hobby van maakt om Ziyech te pesten. Heb vertrouwen?

 3. Hanski

  Ziyech gaf aan te willen vertrekken….open en eerlijk….Tadic wordt blij van nr 10….ik zie t probkeem niet….
  Tadic is onze man en Ziyech MAG met 22 spelen….

Reageren is niet mogelijk.