Kluivert gearriveerd op vliegveld van Rome voor afronding transfer

Justin Kluivert is inmiddels gearriveerd in Rome. De vleugelaanvaller landde maandagavond op het vliegveld en werd daar door zo’n honderd fans van de club al begroet. Zijn aankomst werd op het Twitter-account van AS Roma bovendien ook live uitgezonden. De verwachting is dat Kluivert vandaag zijn contract bij AS Roma zal ondertekenen, waarna hij officieel gepresenteerd kan worden.

Ondertussen worden ook in Rome door supporters en media vraagtekens gezet bij de transfer naar Kluivert. Roma barst al van de aanvallers en men vraagt zich dan ook af wat men met Kluivert moet. Bovendien is men sceptisch over de kwaliteiten van ‘de zoon van Patrick’. “Is Justin Kluivert an overrated child”? zo vraagt men zich af. Anderen denken dat Justin juist een koopje is voor ‘slechts 18 miljoen. “For 18mil or so? He is worth it and is still young I reckon he will be elite in a few years”, aldus een andere poster.

Related posts

76 Comments

  1. jood84

   ik hoor hem al bijna zeggen: Roma is de club waar ik van hou? het was altijd een droom om hier te spelen, ik ga alleen weg voor 200 miljoen??

   1. Koning Haarms Wolfs

    ? maar wel echt blij dat we van die jankert af zijn. En geen foto’s meer van kwallebal in een Ajax-shirt!

    1. jood84

     je heb helemaal gelijk KHW, nog even en hij begint het logo van Roma te kussen

     1. De Ajacied

      Hoe snel Kluivert kwam zo snel is hij ook weer vertrokken,
      Na misschien 5 goeie wedstrijden te hebben gespeeld bij Ajax, domme jonge is het wel, die niet naar zijn vader luistert.
      Ik voorspel EINDE CARRIERE
      ❌❌❌

     2. jood84

      klopt als een bus De Ajacied. jij voorspeld een einde carrière, ik hoop het van harte?

     3. Litmanen

      Als de zogenaamd vervloekte Younes niet uit vorm was geraakt, dan had dit verwende ventje nog in Jong gespeeld.
      Laten we met beide feiten dus blij zijn dat we er 18 miljoen aan over hebben gehouden

      Overigens, kijk even alle topics er op na. Vele “kenners” hier scholden mij verrot toen ik twijfelde aan het talent Kluivert.

      Nu weten die heren ineens ook dat Kluivert maar een handvol wedstrijden een redelijk niveau heeft gehaald.
      Maar ja, dat komt nu wel goed uit natuurlijk.

      Ik hoop dat zowel Younes als Kluivert succes zullen hebben, maar met de mentaliteit van Younes geef ik die veel meer kans van slagen.
      Kluivert zal straks na een paar tegenslagen in een heel diep gat gaan vallen. Kijken of mamma dat kan opvangen voor hem.

     4. jood84

      Duitse mentaliteit is altijd beter dan die van de Nederlander. dus ik geef je daar gelijk in, voor de rest probeer ik me niet te bemoeien met discussies(omdat ik het hier leuk wil houden en het zelf ook niet wil verzieken) maar het klopt dat je met Justin niet de oorlog zou gaan winnen en dat hij nooit gespeeld zou hebben als Younes niet zo aan het prutsen was met zijn carrière

     5. De Nees

      Younes was nooit uit vorm, hij heeft er nooit wat van gekund. @Lit, Kluifje kwam net kijken, toch knap dat je meteen al inzag dat hij er niet veel van kon, het zal wel meer een gok zijn geweest dan inzicht zal ik maar zeggen. Daarbij veel spelers die er werkelijk niks van konden zag je dan weer wel allerlei onbestaande kwaliteiten in… Het is zo breed als dat het smal is zou Johan zeggen. ?

     6. Litmanen

      Moeilijk hè, toegeven dat iemand er kijk op heeft.
      Schone wordt ook elk jaar weer opnieuw afgeschreven hier. Tot hij weer eens de winnende goal maakt.

      Kijk het maar na. Ook nu weer wordt Lasse alweer afgeschreven.
      Voorlopig denkt de Deense coach dat hij hem misschien toch weer nodig heeft….

     7. Bakkie

      Sorry Litmanen, maar ik moet je hier toch even wat uitleggen…
      Het feit dat Kluivert hier uitgekotst wordt heeft niets maar dan ook niets met zijn talent te maken. Ik hoef je (hopelijk) niet uit te leggen waar dat wel mee te maken heeft.
      Dat jij twijfelde aan het talent van Kluivert geeft vooral aan hoe weinig verstand je van voetbal hebt. Je haalt talent en instelling door elkaar. Door de wijsneus uit te hangen maak je jezelf alleen maar belachelijk.

     8. Litmanen

      Bakkie, nu ineens weet iedereen te melden dat Kluivert hooguit vijf fatsoenlijke wedstrijden heeft gespeeld. Als je zo verschrikkelijk getalenteerd bent dan moet je eens een paar wedstrijden naar Messi kijken.
      Die staat er elke wedstrijd.
      In het verleden presteerden Kishna en Ghazi hetzelfde als Justin, een wedstrijd goed, vijf wedstrijden niks, etc..
      Justin gaat het net als Kishna ook niet redden in Italië.

     9. dickst14

      Staat hij om bekend dat hij er geen bal verstand van heeft en via allerlei idioterie toch altijd zijn gelijk wil halen. Hij is de Veltman van deze app.

     10. Bakkie

      Misschien moet ik eens een bakkie met Litmanen gaan doen, kan ik ‘m wat verstand bijbrengen ?

     11. Ajax1958

      Gaat je niet lukken, hij is keeper geweest en nu trainer van het bierelftal van schubbekutteveen 8. Oja, hij is daarnaast ook jurist en als hij tijd over heeft komt hij zijn onvermogen hier kenbaar maken???

     12. Litmanen

      58, wacht nou even tot je holmaatje heeft gereageerd. Je hebt sowieso nog nooit een inhoudelijke reactie gegeven hier.
      Of je kruipt iemand in zijn hol, of je zeikt iemand af.
      Geef je mening eens op een topic zonder al die ellende, dat is een stuk gezelliger.
      Zelfs het woordje Schubbekutteveen heb je gejat, zo zielig…..

     13. Ab

      Haluamme, että idiootti, jotka väärin minun maine tähän välittömästi lopettaa.
      Hän ei kannata minun kannattaja.
      On allekirjoitettu

      Jari

     14. Ab

      Ingredienser for en frekk norske suppe:
      1 del naken eug med 1 del Nietmanen uten bein og vann.
      Kok rengen og veldig lenge i egne sop kok til anbudet.
      Heretter referert til som bare weggoiien.

     15. Ajax1958

      Mr Neppie, ik vind dat je een raar taalgebruik hebt voor een jurist, maar een discussie voeren met jou heeft geen zin, aangezien je er totaal geen kijk op hebt, jouw mening de enige waarheid is, halstarrig daaraan vasthoudt en je heel graag je gelijk wilt halen. Als ik een andere mening heb dan jij, net zoals velen hier, kruip ik bij iemands in zijn kont? Wat dacht je van jezelf met je billenmaat, jullie wonen in elkaars kont, iets met de pot verwijt de ketel! Vwb Schubbekutteveen, het is een algemene uitdrukking, dus niks gejat, iedereen weet meteen wat het niveau is. Zo, weer tijd genoeg besteed aan een grote fantast, fijne dag…. Mr Neppie?

     16. Litmanen

      58, weer niets inhoudelijks over de topic of Ajax, alleen over personen die je hier tegenkomt. Wel eens van Facebook gehoord?
      Kun je zelf een blog maken en dan elke dag mensen uitschelden etc.
      AB legt je wel uit hoe je dat voor elkaar moet maken.
      Die maakt elke dag een blog vanuit zijn darkroom.

     17. Ajax1958

      Nooit gehoord over actie=reactie? Je moet nog heel veel leren juristje???

     18. Ab

      Nou oké dan: nietmanen, drie van je 5 bijdragen op dit topic zijn niet topic gerelateerd. De andere twee betreffen onzin maar iedereen heeft het recht dat te doen, dus jij ook. Verder valt het mij op dat je mij er te pas en te onpas (eigenlijk altijd te onpas) er bij betrekt terwijl je toch meerdere malen hebt aangegeven mij, het vod, het varken, volledig te negeren. Iedere jurist weetdat indirect reageren ook reageren op een persoon is. Dus beste Nietmanen, even je LOI cursus jurist voor idiootjes opnieuw doen. Ik denk dat (Z)Eug je wel kan helpen, die slaagt nl. cum laude op de JC academy ????. Als je zijn verhaaltjes leest en zijn kennis van de Ned. taal ziet…….. ach, trek lekker samen op en maak veel plezier maar vermoei anderen er niet mee. Ga lekker spelen achter de hoge heg van je vriendje.

  2. AjaxKat

   Off topic: weet niet of dit al besproken was maar sinds gisteren zwerft er op internet/twitter een foto rond van Overmars in informele bespreking met niemand minder dan Peter Bosz. Het zou gaan om een recente foto genomen op Curacao. Met informeel bedoel ik in blote bast. Tja…

   1. Litmanen

    Als dat toch waar mocht zijn… dan mag Ten Hag van mij de eerste vier wedstrijden verliezen.

 1. Mr Ajax

  Zekers overschat, naar we gaan het meemaken en verder ben klaar met dat jochie

   1. jood84

    je blijft altijd zo netjes HURBIE. dat vind ik wel mooi om te zien, helaas hoop ik veel slechtere dingen voor die jongen

 2. Mr Ajax

  Begint die weer met dat gekus van hem, dat is zo nep, zou je nog als laatste tip willen meegeven, stop daarmee justin, maar ach je luistert toch niet!

 3. dickst14

  Zo een kwal kan maar beter weg zijn ook al had ik hem graag een jaar op de tribune gegunt

  1. jood84

   ik denk dat vele van ons dat hadden gegund, maar we hebben nog een andere optie: ik hoop dat die in zijn 1d lot meteen een goede rotschop krijgt en niet meer in actie komt voor een paar maanden of een jaar

   1. SarAjax

    Iemand een blessure toewensen is niet zo netjes. Ik hoop dat hij gewoon geen wedstrijd speelt omdat hij niet goed genoeg is!

    1. jood84

     ik hoef geen net persoon te zijn, dat heb ik jaren geleden al opgegeven SarAjax.

 4. Iceman

  Opgeruimt staat Netjes toch? Beter zo en nu verder werken aan de kampioen selectie. Met Hagie hij krijgt nu een hele seizoen om te laten zien wat Ten Hag echt kan anders niet in ruilen in de winter die gast voor PB….

 5. wieiswie

  Zo jong en al zo arrogant misselijk ventje. Succes daar ik hoop dat je veel op de tribune mag zitten.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Hij kuste bij ons 3 gouden sterren. Straks moet hij bij AS 3 bruine sterren kussen om te mogen spelen in het 1e…

 7. Ajaxbest

  Ik hoop dat het laast bericht is van deze snot neus ga maar lekker op de bank zit bij Roma kan hij veel schoenen schoon poetsen ??

 8. Jimmy1971

  Hij kust nu al het Roma sjaaltje, wat een slechte toneelspeler ben je dan..

 9. Vak 120

  Misselijk blij kut ventje!! Ik hoop dat hij ook een afscheid in de JC arena krijgt….een hele ronde laten lopen en alleen maar uitfluiten!! Dat noem ik voor hem een gepast afscheid!!

  1. Yindi

   Alles aan hem is volkomen nep!!! We hebben idd veel te veel woorden vuil gemaakt aan deze over het paard getilde kwal. In Rome twijfelen ze nu al blijkbaar ook al. Hoop dat ook de redactie nu stopt met verdere berichtgevingen over hem. Ze mogen enkel nog foto’s sturen als hij op de bank zit weg te kwijnen daar. Wordt vermoedelijk een heel album.

 10. a.p.

  dag Kluivert het ga je goed. ik vind het heel jammer dat je maar zo kort in Ajax 1 hebt gespeeld. Tip….. kus nooit meer een clublogo.

 11. AFCA my World

  Ik heb de beelden gezien,hij leek als een verlosser te worden onthaald,hopelijk is er zoveel concurrentie dat hij de tribune mag opzoeken,met z’n babyface en fake lach,wij lachen waarschijnlijk het hardst (uitlachen wel te verstaan) en nee een afscheid heeft hij zeker niet verdiend ! ⚽️

 12. fjonkman

  Die arme Kluiffie.. die denkt dat ie het helemaal gaat maken in Italië… het begint straks opnde trainingen als de verdedigers daar hem doormidden zagen.. dan moet hij wedstrijden zien te gaan spelen, waar geharde Italiaanse mannen wel raad weten met een iel manneke dat zich 70% van de wedstrijd loopt te verstoppen.. hij heeft letterlijk nog niks laten zien, maar pakt wel een lekker contract. Financieel is ie alvast veilig… is toch een geruststellende gedachte als je op de tribune aan het wegkwijnen bent in de mooie stad Rome….

  1. ajacied078

   beton dorp in amsterdam is mooier… als je een mooi plekkie wil in italie ga dan voor fiorentina voetballen ?

 13. Ajaxfoort

  Hij is inderdaad niet “echt”. En belangrijker… geen Ajaxied in hart en nieren. En daar kom je niet verder mee. Ik voorspel dat hij voor de winterstop spijt heeft van deze transfer. Let op!!

 14. Stephanafca

  Ik hoop dat zijn vlucht naar Rome flink vertraging had, dan weet hij alvast hoe het is om lang te zitten.

 15. Gero77

  Justin, laat je zo nu en dan eens horen hoe de stoeltjes zitten in Rome? En mocht je nou niet eens oo de reserve bank mogen zitten tussen de grote meneren dan kan je op curva sud tussen 378 en 380 een goede koffie krijgen…..

 16. Finidi

  Jongens reageer hier toch niet op want hij lacht zen ballen uit zen broek! Als ie die al heeft tenminste

 17. Mijn Club

  20% van transfersom gaat naar Raiola?! WTF.
  Ik mag aannemen dat niet Ajax dat gaat betalen, maar Roma. Ajax wil zijn speler niet kwijt, Roma wil per sé kopen. Provisie dus ten last van verkopende partij of kopende partij cq Kluivert zelf. Of gedeelde provisie 1/3 deel voor allen. Lekker duidelijk bericht! Maar niet geheel onbelangrijk … of je nou zo’n 17 mln ontvangt of 1/5 deel minder!

 18. JohnDoe77

  Zie hem zijn sjaaltje alweer kussen! De club zit hem alweer helemaal in zijn hart! Goed te zien dat die jonge zich zo snel thuisvoelt!

 19. JohnDoe77

  Bah; walchelijk ventje!! Ben zo blij dat hij weg is. Kan hij daar verkondigen dat dit de club is die in zijn hart zit!

 20. JohnDoe77

  Hoop trouwens dat ze daar weten dat Justin een kleurtje heeft. In het multi-culti Amsterdam helemaal prima, maar een groot deel van de Roma supporters denken daar heeeeel anders over! Hij mag wel niet teveel foutjes maken!

Comments are closed.