There are no ads, please add some


JC Arena bij nieuwe seizoensstart volledig rood-wit

Het overgrote deel van de Johan Cruijff Arena kleurt inmiddels prachtig rood met wit, behalve de hoofdtribune. Daar zien we nog tal van grijze en blauwe leren stoelen met leuninkjes, sommige al flink versleten. Het steekt nogal schril af tegenover de rest, maar ook deze stoeltjes worden deze zomerstop losgeschroefd, zo meldt Ajax Life. “De voorlopige planning is dat de stoelen voor aanvang van de nieuwe competitie zijn vervangen” aldus een woordvoerder van het stadion.

Overigens worden de nieuwe leren zittingen volledig in rood uitgevoerd, dus er komen geen nieuwe witte stoeltjes bij, om een speciaal patroon te vormen. De hoofdtribune kleurt straks volledig rood. Wanneer de werkzaamheden gaan plaatsvinden is nog even zoeken want er staan nog flink wat evenementen op het programma de komende tijd zoals de nationale sportexpo en grote concerten van ondermeer Jay-Z en Beyonce, Ed Sheeran, Kensington en De Toppers. Alles moet volgens de woordvoerder zeker klaar zijn als Ajax zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen aftrapt.


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. a.p.

  en nu maar hopen dat het seizoen 2018/19 alle stoeltjes gevuld zijn met Ajax supporters en de tegenpartij supporters.

 2. M800M

  Als er niet snel beter voetbal te zien is voorspel ik een nog legere JC Arena dan afgelopen seizoen. Ik twijfel zelf nog heel erg of ik wel ga verlengen. Weet niet of ik nog een seizoen matig kutvoetbal aan kan zien.

 3. AFCA my World

  Waarom hebben we die lelijke smurf in het stadion ? Ik wil ons oude logo terug !!! ⚽️

 4. Ajax AB Barcelona

  Off: zag op AS wel goed voorstel. Wil je debuut maken als jeugdspeler in Ajax 1? Dan eerst 5-jarig contract tekenen. Niet? Max. Jong Ajax. 5-jarig contract kent wel groei mogelijkheden, geen zekerheden, op hoger salaris. Laatste is idee van mij 😉

 5. Zlatan4ever

  Fijn die nieuwe stoeltjes …. not !
  Who cares, nieuwe goede spelers voor komend seizoen !

 6. Charka53

  Wel leuk allemaal die stoeltjes maar ik zie liever een Ajax waardig elftal

 7. Ajax AB Barcelona

  Goh, zlatan. Ben je zo eenzaam en contactloos jongen. Ga je gang hoor. Ik ben onze minder bedeelde medemens graag tot dienst.

 8. Finidi

  Een wijs man heeft ooit gezegd dat je niet teveel ineens moet willen😉

 9. BeukerAjax

  Lekker boeiend wat voor kleur de stoeltjes zijn… voetballen daar gaat het om! Ajax moet zijn waardigheid weer terug vinden! Dat tegenstanders bang zijn om in de arena te stappen… dan boeit het geen reet hoe het eruit ziet!

 10. JohnDoe77

  Heel fijn, maar ik herken liever Ajax op het veld als in het stadion!

 11. Mijn Club

  AB: dat zijn prima voorstellen ja. 5 jaar contract bij – in ieder geval de grotere talenten – overheveling naar eerste elftal. Bij twijfeltalenten 3 a 4 jaar. Nu schieten we ons al zeker vanaf 1995 in onze voeten. Destijds liep het ene na het andere supertalent (Kluivert, waar hebben we die naam eerder gehoord?, Davids, Seedorf ea) gratis de deur uit. Ongelooflijk was dat destijds. Kluivertje aan contract houden, mits er een gigabod komt. Desnoods laten verpieteren op de tribune. Wie niet horen wil, moet maar voelen.

 12. bukowski7709

  jongens alles beter dan die regenboogstoelen die er eerst in stonden toch!

 13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Voor een 5 jaar contract moet je wel bepaalde leeftijd hebben. Zat hem daar niet het probleem met het nu aflopend contract Kluivert, mijn club ?

Reageren is niet mogelijk.